popieram !!! Zamiast tego plakatu mógł pieniadze wydac na zypy i wyprawki!!!
Jeśli nawet już ktoś wywiesił taki plakat to wypadałoby się pod nim podpisać, a tak przepraszam, ale takiej osoby nie mogę traktować poważnie. Przykre jest to, że do nieczystej gry wciągane są dzieci, których absolutnie nie powinno się do tego mieszać. Więcej - świadczy to o wyjątkowym tchórzostwie autora akcja, ponieważ postanowił schować się za plecami dzieci z gimnazjum.
Czy to początek akcji informacyjnej o referendum??? szkoda mi dzisiaj pracowników UM
Dobry chwyt pijarowy piotrkowskiej lewicy. Porównanie, że za kasę przeznaczoną na samochód można kupić ileś tysięcy obiadów, jest chwytliwe. Można też tak porównywać autobusy, remonty na ul. Słowackiego, itd.
Żałosny wpis jednego już z ostatnich mecenasów Chojniaka.
Otóż mylisz się. Nie można też tak porównywać.
Z autobusów korzysta całe społeczeństwo miasta, a po wyremontowanej ulicy Słowackiego chodzi cała ludność Piotrkowa.
A z luksusowego samochodu za 100 tysięcy złotych korzysta tylko Król Krzysztof I.
Czaisz te drobne niuanse?
Dupowkrętów prezydenta zapraszam do przejazdu ulicą Sikorskiego od pseudo ronda do Dworskiej i innymi np.Krętą
Masz plusa, guzgu. ...dupowkrętów.
Ładnie to ująłeś, dziękuję.
DLACZEGO PO WEJSCIU NA KAZDA STRONE WLACZA SIE, BEZ MOJEJ ZGODY, REKLAMA WYBORCZA?!
Tylko patrzeć jak na naszych dziurawych piotrkowskich drogach zwieszenie tego wspaniałego (drogiego) auta zostanie uszkodzone i trzeba będzie korzystać z usług serwisu. Czyli drodzy mieszkańcy Piotrkowa przygotujcie się na kolejne wydatki zasilane z Waszych pieniędzy. Bo przecież Pan Prezydent musi czymś jeździć do pracy...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!