Kolejny specjalista złota kierownica z rejestracja EP,co wy ludzie chcecie od tych z epi,jak widze kierowców co wyprawiaja na drodze i sa z Piotrkowa to mysle sobie kto dał mu prawo jazdy,wiec juz dajcie sobie luz z tym epi czy ep czy ebe bo to nie zalerzy jaką ma sie rejestracje tylko co ma sie w głowie.
Umiesz czytać?? Do zderzenia doszło pomiędzy mieszkanką Wolborza a mieszkańcem gminy Krasocin - zapytaj się wujka google jakie mają tablice rejestracyjne.
Jeśli chcesz ubliżyć komuś z tablicami EPI to może zrób to bardziej umiejętnie.
Prowokator albo jakiś dzieciak, statystycznie z rejestracją EPI ludzie jeżdżą częściej, więc wysnucie tezy iż jeżdżą pewniej by nie zaszkodziło ale nie będziemy się targować bo prawda jest taka jak napisał ~pytong liczy się to co się ma w głowie.
16:00? Jak szedłem do miasta po 14 to już stały auta obite na wysokości straży miejskiej.
No jakie? Wolbórz ma EPI, więc nie wiem, o co Ci chodzi. Kolejny wyczyn kobiety za kierownicą.
Ja jechałem tamtędy o 16:45 - oba samochody stały już na lawetach. Samochód poszkodowanego miał porządnie wgnieciony tył - musi dziewoja wcale nie hamowała.
del
Cwaniaczki z EP wyjada raz w tygodniu do koscioła,doswiadczenie sie liczy dokładnie :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!