ROKA i czysto??? hahaha wy chyba ślepi jesteście. ROKA zrezygnowała bo sobie nie radzili, dostawali kary bo był syf i brud, myśleli że samymi ludźmi, workami i łopatami miasto posprzątają. Ile trzeba było na Żelaznej czekać żeby wykosili trawę przy drodze. Była tak wysoka że przy zawracaniu między pasami zasłaniała wszystko! Jeszcze doprowadziliby do jakiegoś wypadku. Na Jeziornej przy drodze na dołku za kościołem do dzisiaj jest tyle piachu że pół asfaltu przykryte, za ZIOM takich cyrków nie było więc nie gadajcie takich głupot - tylko politycznych... Szukacie dziury w całym, ja tam jestem zadowolony że ta pseudo firma zrezygnowała...
mówcie co chcecie.Roka sprzątała i było naprawdę czysto.Było ich widać.
Ch.jniak znowu wyprawia co chce. Tak jakby to był jego prywatny folwark. Dość!!!
Nareszcie skończyła się męka ROKI. Niedowiarków i pracowników Roki zapraszam na ul. Słowackiego Kopernika Modrzewskiego itd. Nareszcie trawa wykoszona wywieziona żywopłoty obcięte. A propo ciekawe czy wiecie gdzie Roka wywoziła śmieci z ulic i trawników - informuje że na ul. Żelazną róg Niskiej .Ciekawe czy służby sanitarne o tym wiedzą a jeśli tak to czemu nie interweniują
Niech Chojniak ujawni treści umów zawartych na to sprzątanie z ROKĄ i tą z ZIOM. Czy są one takie same? Czy może jednak ZIOM ma w niej pewne przywileje? I na jakiej podstawie umową wartą 1.000.000 zł zawiera się bez przetargu? Przecież przewyższa ona kwotę, która wyznacza granicę organizowania przaatrgów.
"dorota1231 godzina temu, 13:29POPIERAM BYŁO ICH WIDAĆ WSZĘDZIE A TERAZ NIE MA NIKOGO"
to spójrz przez okno wcześnie rano jak chłopaki z ZIOMu zasuwają. Jak Ty się budzisz to oni już robotę kończą.
Ale granda,takie rzeczy tylko u króla maciusia.Trzeba powiadomić odpowiednie służby.
ja tam widziałem ludzi z roki zcesto jak jechałem do pracy i sprzatali. pewnie prezes roki nie złozył odpowiedniego pokłonu i nie dał skrzyni kosztownosci panujacemu nam niezbyt dobrze i miłosciwie chojniakowi
Pajace z ziomu ciągle dzwonili na skargi i taka jest polityka w Piotrkowie , pracownicy ziom tylko siedzą w swoich samochodzikach i pija wódeczkę i jeżdżą na tirówki jak do tej pory nie widać nikogo z ziomu a z roki widac ich było codzienie i to tyle osób pracowało.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!