Gdzie te naprawione drogi,które Jasnie Pan obiecywał w kampani???
cała Wojska Polskiego??Kopernika,Piłsudskiego,Sikorskiego,Dmowskiego,Żelazna,
???
Po Piotrkowie nie da się jezdzić,jeśli rozpieprze zawieszenie lub zniszcze opony lub felgi,to z rachunkami od mechanika przyjde do Jaśnie Pana Chojniaka.
Całkowicie się z tobą zgadzam. Ale tematem jest woda a nie ulice.
zgadza się,ale odpowiedziałem tylko na ten post kolegi Baca
Koszalin. kurde co za koles. a co mnie obchodzi woda w Koszalinie?? my nie mieszkamy w nadmorskim kurorcie. szkoda ze nie przytacza tych miast gdzie jest taniej.
tu jest wykaz aktualnych cen wody i ścieków
http://www.cena-wody.pl/,a jezeli chodzi ceny w Koszalinie
uchwał z maja 2009
http://www.cena-wody.pl/Taryfy/2009/Taryfy_Koszalin_2009.pdf
Do 13 zł trochę brakuje
z tego co tu wyczytałem to pobozny rzucajac cenami nawet nie ma pojecia co mowi.rzucił jakies chore ceny nie sprawdzajac nawet jak jest w rzeczywistosci.
Czytać,zmienić zauszników,korzystać z internetu
Czy to jest takie trudne za 10 tys miesięcznie
Mogę się tego podjąć
W tym mieście się już żyć nie chce. Przeprowadziłem się tu z innego miasta, bo praca nie daleko etc....i żałuję. Niestety tu z roku na rok coraz gorzej!!! Miasto jest drogie jak cholera. Kasę ciągną (władze) zewsząd!! Miasto mogłoby być piękne bo stara zabudowa, historia etc.... ale kasa zamiast na to, to płynie gdzieś indziej więc jest obskórne, dziurawe i droższe niż wiele miast, które są atrakcjami turystcznymi. Jedynie mieszkańcy klepią się po kieszeniach i płacą, i płacą, i płacą....Niestety za drożyzną nie idzie za bardzo wartość turystyczna. Zdaje się, że Jaśnie Pan Prezydent nie ma dobrych intecji dla tego miasta. On i jego świta głów do zarządzania nie mają a mieszkacy tylko na tym tracą.
A tak apropos: kiedy są najbliższe wybory? ;)
Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!