Jak skończą modernizację to cena wody będzie wyższa niż w Mielnie czy Koszalinie, bo koszty trzeba zaliczyć do ceny wody.
Dlatego Pobożny podnosi cenę żeby później szoku nie było.
Tylko, że w roku wyborczym tylko 8% podnosi żeby się mało w oczko rzucało.
Co to za porównania cen z miastami nadmorskimi?Tam są całkiem inne ceny i uwarunkowania.W tamtych stronach operuje główny sponsor kampanii prezydenckiej p.Chamczyk i chyba te dane z zaświatów to jego wrzutka.Panie Prezydencie,prosimy o przykłady nie z sufitu.
Też głosowałem na tego Pana, teraz jest mi wstyd z tego powodu.
Dożo złego mi wyrządził swymi decyzjami, poniosłem też duże straty materialne.
Co do wody, to dziwi mnie porównanie cen do miejscowości nadmorskich, bo dlaczego? i faktycznie skąd takie informacje? Są miasta gdzie woda jest tańsza.
Po tym Panu można się spodziewać tylko kolejnych podwyżek i więcej parkomatów na ulicach.
czytam głosy krytyczne nt Prezydenta Chojniaka, ale szczerze trudno wyczytać konkretne argumenty przeciwko. Czy ktoś z krytyków obecnego prezydenta może napisać co konkretnie Chojniakowi zarzucić można? Czego nie zrobił a powinien?!
ale jaja
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090521/KOSZALIN/460476453
Pnie Chojniak zbliza sie pana koniec,niech pan nie podaje cen w innych miastach tylko popatrzy co dzieje sie w naszym miescie, ze ludzie nie maja pracy i mało zarabiaja.Jezeli bedziemy zarabiali tyle co pan to nie ma sprawy co do podwyzki za wode.Juz na pana nie załosuje totalna porazka!!!!
Pan Chojniak zaczyna kampanie naszym kosztem .Modernizacja oczyszczalni naszym kosztem, stopniowymi podwyzkami wody i sciekow fajnie to sobie wymyslił,czy to mu cos da i czy ktos po tym zdecyduje sie na głos w wyborach bo ja juz nie.
Murek-miał kosztowac tyle a wyszło ze kosztował wiecej.Biblioteka-projekt ,strata 1 miliona zł.Sala na Batorego zamiast hali sportowej weselna.To tylko niektore przykłady,oby nie wyszło gorzej z projektem oczyszczalnia moze braknac na to pieniedzy miasto jest na skraju bankructwa.
A za scieki jeszcze pan nie powiedział ile tez wzrosnie tylko sama wode.Bedzie razem ładna sumka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!