metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kapitan ~kapitan (Gość)20.08.2012 12:26

Do mnie się tam nigdy nie włamią. Mam dobry płot, monitoring i alarm. Zapraszam. I powodzenia

00

zen ~zen (Gość)20.08.2012 12:38

"kapitan" napisał(a):

podaj adres :)

00

kapitan ~kapitan (Gość)20.08.2012 13:49

Ulica Szkolna - blok na przeciwko Tesco. Zapraszam! :)

00

Piotrek ~Piotrek (Gość)20.08.2012 14:48

Złodzieje są coraz bardziej zuchwali. W biały dzień ukradli mojemu koledze zamknięty rower spod sklepu z zabawkami naprzeciwko Policji.Biedak chciał kupić dziecku zabawkę
a drań ukradł mu w tym czasie rower.
To jest Polska.

00

LOUIS:) ~LOUIS:) (Gość)20.08.2012 14:55

"kapitan" napisał(a):

podaj dokładnie adres nr.mieszkania i kiedy nikogo nie ma w domu ;)a i zostaw otwarte drzwi .....po co potencjalni włamywacze maja ci zepsuc zamek ;)

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)21.08.2012 02:19

"LOUIS)" napisał(a):
podaj dokładnie adres nr.mieszkania i kiedy nikogo nie ma w domu ;)a i zostaw otwarte drzwi .....po co potencjalni włamywacze maja ci zepsuc zamek ;)

Chyba nie z Piotrkowa jesteś...

"kapitan" napisał(a):
Do mnie się tam nigdy nie włamią. Mam dobry płot, monitoring i alarm. Zapraszam. I powodzenia [...] Ulica Szkolna - blok na przeciwko Tesco. Zapraszam! :)

A co powiesz na poniższą informację, dowcipasie?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12313161,W_Kamieniu_okradli_policjantow.html
:)))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat