Ja by mu dziurawiec jeszcze dorzucił i okłady z kiszonej kapusty...
Putin do Tuska: Niech ci będzie, Donek. Obniżymy cenę gazu ale... pod warunkiem, ze zima w Polsce będzie trwać do maja!
Autor anytkomor.pl udostępniał na swojej stronie gry w których strzelało się do wizerunku prezydenta RP.
Groźby wobec sklave są całkiem nieuzasadnione.
http://naszpiotrkow.blogspot.com
"...Od niedzieli śnieg już nie powinien padać. Nadal będzie występowało jednak silne zachmurzenie i niskie temperatury".
W tej sytuacji gdy nastąpi gwałtowne ocieplenie to powódź murowana. Ziemia zmarznięta głęboko więc woda nie będzie mogła wsiąkać, rzeki skute lodem, a w górach zwały śniegu. Pilica i Luciąża też może dać znać o sobie. Oby tylko wszystko topniało powoli.
Zaiste słusznie prawisz, słusznie... Za fotomontaże zamykać, a za dymanie całego narodu codziennie w bambus przyznawać premie. Tak będzie sprawiedliwie, prawda? Gościa od Antykomora po sądach ciągali, trochę przesiedział, afera na cały kraj, a winnych przekrętów z OFE nikt nie osądzi. Bo skoro ograbiono wszystkich, to jest sprawiedliwie, co nie? Może z braku witamin tak bredzisz? Idź do Niesiołowskiego, to Cię szczawiem podregeneruje...
Sąd go uniewinnił a ...anty-anty.... i tak go wsadził.
A co mi tam!!! Sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie
18 01 2013r. Umorzono sprawę autora strony antykomor.pl.
No i... chwała Bogu - Wszak to nikomu nie pomoże w Polsce, że facet, który wymyślił jakiś software dla dzieciaków będzie ukarany. To nie złagodzi debaty publicznej.
http://sklave.manifo.com/
A mnie się podoba , jest się z kogo chociaż pośmiać , bo co tu tu robić innego .
sklave - powinni Cie zamknąć za te fotomontarze tak samo jak autora strony antykomor.pl - tak dla przykladu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!