metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)15.01.2010 11:44

A ja podziękuję za udrożnienie ul.Białej.
Teraz proszę o przywrócenie bezpiecznej szerokości ul.Cmentarnej i Mickiewicza...
Szkoda także,że zgarniany snieg gromadzony jest w wielu wypadkach w obrębie skrzyżowań drobniejszych uliczek osiedlowych, skutecznie tym samym ograniczając widoczność...
No, ale ja na razie odpuszczam ( do wywiezionia gór śniegu za miasto...).

00

Lomax ~Lomax (Gość)15.01.2010 12:55

Ludzie myślą ,że jak śnieg spadnie to zaraz go wszystek usuną.Niestety przy takich opadach nie da sie od razu wszystkiego odśnieżyć.Jak ja wziąłem łopate i zaczołem odśnieżać parking to się ze mnie śmiali,że głupi jestem.Nie mówię ,że służby nie mają odśnieżać tylko jakby każdy tak swoje miejsce troszkę odśnieżył to miejsca do parkowania by było.Ja osobiście odsnieżyłem 3 miejsca i nie mam gdzie stanąć bo inni sobie zaparkowali i takie własnie mamy społeczeństwo ,tylko na gotowe czekać i narzekać ,ale samemu nic nie robić.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga15.01.2010 13:01

Ciekawe czy jest szansa na udrożnienie normalnego dojazdu na parking przed "Meblomarketem" przy ul. Dmowskiego i zablokowanie (choćby śniegiem) tego dzikiego przejazdu przez trawnik?

00

Mysza ~Mysza (Gość)15.01.2010 20:31

Kiedy odsnieżą ulicę Garncarską

00

monika ~monika (Gość)16.01.2010 18:50

jesli chcecie kupić szufle do śniegu to są w sklepie ppoż na placu litewskim

00

zet ~zet (Gość)17.01.2010 19:45

"monika" napisał(a):

"monika" napisał(a):
esli chcecie kupić szufle do śniegu to są w sklepie ppoż na placu litewskim

to była reklama :D

00

sosenka ~sosenka (Gość)17.01.2010 20:10

Wielkie brawa dla dyrektora Marusińskiego!!!:) a jednak chłop daje rade...nie wszystko od razu:)

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga17.01.2010 20:25

"sosenka" napisał(a):
Wielkie brawa dla dyrektora Marusińskiego!!!:)

Za to, że usunął śnieg po 2 tygodniach, a mógł po 2 miesiącach? To przyłączam się do braw. :)))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat