A ja pojmuję - dlatego, że jedyne, o czym ma jakie takie pojęcie, to uczenie w szkole. Widać to po każdej prowadzonej w mieście inwestycji - albo spieprzona, albo opóźnienia, albo nieprzewidziany wzrost kosztów. Na szczęście już tylko 28 dni do końca tej tragicznej kadencji.
I o tym właśnie cały czas mówię, myślę. Dlaczego miasto nie potrafi oddać kilkuset hektarów ziemi, pól, uzbroić je w potrzebne media i tam ściągać inwestycje.
Co nam po terenach hut jak tam wstyd inwestora wprowadzać.
Poza tym kolejna rzecz nie wiem kto odpowiada za sprawę wykorzystania potencjału ludzkiego młodych piotrkowian tj. przecież wielu z nich pokończyło szkoły dobre szkoły w Polsce, a gdzie oni teraz są ? Dlaczego nie można ich próbować ściągnąć do rodzinnego miasta by tutaj się realizowali zawodowo ? Oczywiście mowa raczej o kierunkach technicznych.
A Pan Ładny i Pobożny ma dobry humor. Takimi pierdołami się nie zajmuje. Woli wstęgi i wystawne kolacje.
GAWRONSKA (DYR P UP.) TO WSTYD DLA.ZIEMI PIOTRKOWSKIEI I VCE STAROSTY Z PIS U ZIEMBY.DOWIDZENIA PANI KONIEC UKLADOW,
PIOMA pada powoli i prawdopodobnie będzie przeniesiona na Śląsk. Wszystkie trzy biurowce na Dmowskiego stoją niezagospodarowane. Powstają jakieś małe firemki ale to jest kropla w morzu potrzeb. Remontuje się drogi, głównie w północno-środkowej części miasta (wiadomo dlaczego) zamiast stworzyć warunki dla inwestycji. Teren na przeciw Kauflandu. Było tam co prawda parę budek w których pracowali ludzie. Budki wywalono a od chyba już roku widnieje ogłoszenie - Na sprzedaż. Wybudowano EPI Centrum FM ale jak człowiek tam zajrzy to ogólnie pustki. Jedynie Kino, Media Markt i KFC jakoś funkcjonują. We władzach cały czas te same twarze. Aż szkoda iść na te wybory.
PANIE VCE STAROSTO ZIEMBA.NIECH PAN BEDZIE CZLOWIEKIEM HONORU I ODEJDZIE Z PIS- WSTYD MI ZE TACY LUDZIE SA W PISIE
Od koryta nie tak łatwo odejść. Miarą efektywności polityka, radnego powinna być miara długości pasa w obwodzie !
Bo tylko z tego co widać w całym kraju tucz na wysokie otłuszczenie ma się bardzo dobrze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!