najpierw niech skończą wiadukt łódzki a potem wezmą się za węzeł rakowski.
Ciekawe o której te auta jechały we wtorek bo jak ja chciałam przejechać to było zamknięte niech się wreszcie zdecydują czy jest otwarty czy nie ten wiadukt. A skoro jest otwarty od wtorku to mogli by znaki usunąć.
Niestabilny nasyp.
Na roślinki należny poczekać a jesienią i zima nie rosną.
http://sklave.manifo.com/
Przeciez to oczywista oczywistość...
Paryż - metropolia, Piotrków - prowincja...
;-)
Kolejne kłamstwo rzecznika. Autobusy PKS do Łodzi przez Srock jeździły DK91: w kierunku Łodzi ul. Rakowską, Trybunalską i DK91, a z powrotem, z tego co wiem, DK91, ul. Trybunalską i Al. gen. Sikorskiego. Nie był możliwy jedynie przejazd ul. Łódzką nad ul. Trybunalską (DK8/E67).
A wiecie czym jest wysypany nasyp? Zmielonymi pięćdziesięciozłotówkami. Pokazywali ten patent kiedyś chyba w "Teleexpressie" - ma to ponoć przyspieszać wzrost trawy, którą obsiano skarpy.
Fotka z nasypu przy ul. Łódzkiej:
A gdzie zdjęcia Chojniaka, Błaszczyńskiego i Gajdy? Czyżby nie przecinali wstęgi?
Ciekawe, ile będziemy czekać na prawidłowe oznakowanie wyjazdu z Piotrkowa w kierunku Łodzi. Na ul. W.Polskiego jest skręt w prawo na Łódź a na pierwszym rondzie możemy jeździć w koło i błądzić. To samo na rondzie następnym przy ul. Karolinowskiej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!