niech zapłaca za szkody. moze beda madrzejsi.i porzadny wp... pałami na komendzie.
no tak a u mnie w bloku po imprezie w niedziele powybijane są szyby w drzwiach w klatkach...
Po co pozbawiać wolności...? niech lepiej na własny koszt naprawią straty i najlepiej własnoręcznie...
To lepiej przemawia do wyobraźni.
A jak ich się posadzi- to staną się "męczennikami systemu" i będą się domagać więcej miejsca w celi, lepszych posiłków...
Ja mam lepszą metodę, upubliczniać gęby w lokalnej prasie. Przechodnie będą takich pod sklepem palcem pokazywać. To lepsze niż publiczna chłosta. Tak samo ze złodziejaszkami drobnymi ze sklepów.
popieram!!!
Chyba publiczna chłosta odbywałaby się na rynku z udziałem jak sam nazwa wskazuje publiczności pod pręgierzem. Wszystkie pomysły są dobre co do ukarania lecz musi być spełniony jeden warunek: SPRAWCY MUSZĄ BYĆ WYKRYCI NASTĘPNIE SCHWYTYANI MUSZĄ MIEĆ UDOWODNIONE PRZEWINIENIA I DOPIERO UKARANI zgodnie z propozycjami różnych przedwpisywaczy. I takie prawo musi być wprowadzone do kodeksów przez panie i panów (tfu!tfu!)posłów - już widzę ten krzyk postępowych i lewicowych środowisk o niestosowności tego rodzaju kar o ich niehumanitarności i co sobie w Ewropie o nas pomyślą i jakie to niezgodne z prawami Unii Ewropejskiej. Hihihahahchechehehe - to przez łzy że wasze propozyje są bardzo dobre i nie stracili moi rodacy zdrowego rozśadku lecz nie wykonalne póki mamy takie a nie inne polityczne i medialne kręgi władzy - chachahuhuchuchu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!