nigdzie nie powiadamiaja o różnych imprezach bo to za duzy koszt a później płacza że mało ludzi po mieście chodzi tylko w domu siedzą. ja osobiście codziennie wchodze na epiotrków i codziennie opisuja jakas impreze. ŻENADA
Coś słabo bo ja słucham w samochodzie tak godz dziennie i nie słyszałem. Na epiotrkow też nic nie było słychać ...
Lomaxie nie wszyscy są zobligowani do słuchania "przewspaniałego" radia o którym piszesz. Poza tym nie wszyscy mają taką możliwość.
Smutna prawda jest taka, że w tym mieście nikomu nie zależy żeby przyciągnąć ludzi na jakiekolwiek wydarzenie, bo nuż zbyt wielu przyjdzie. A później tylko lamenty słychać, że coś się organizuje i nikt nie przychodzi.
Niestety taką tendencję widzę od ładnych kilku lat. Smutne, ale prawdziwe.
W radio już dawno i codziennie w ogłoszeniach były informacje ,więc nie piszcie ,że nie było:)
Zgadza się, żadnych informacji nie było wcześniej. Chętnie bym się wybrał do Vestila na imprezkę.
I znowu informacja po fakcie. Kolejna impreza dla wtajemniczonych.
tłumy zniszczyłyby ten hotel, a nieliczni robią tanią reklame po koleżensku
Tak przy okazji imprezy u Haeringa:
A kto znowu ryczał po północy z soboty na niedzielę?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!