To w końcu o co tutaj chodzi? O karczemną awanturę przed posesją, czy płacz niemowlęcia wewnątrz jednego z z lokali? Bo już się całkiem pogubiłam. Nie wiem może i mi się udzieliło to dzisiejsze zaćmienie.
---
A w ogóle cóż w tym dziwnego, że bobas płacze, wyje, ryczy i skowycze? Czy to naprawdę coś niewiarygodnego dla jednomiesięcznego dziecka? A że rodzice na rauszu to co? Może nie zdążyli wytrzeźwieć po zabawie sylwestrowej? A może rąbnęli kielicha pod ten zmrożony zimowym chłodem świat? Zresztą karnawał jest, to i bawić się trzeba!
A już najpewniej to przewrażliwieni sąsiedzi, otumanieni i odrętwiali kacem noworocznym nie mieli ochoty słuchać dziecięcej operetki i se w tak wymyślny sposób zafundowali spokój na leczenie kaca i bólu głowy.
Polak Polakowi wilkiem, a piotrkowianin piotrkowianinowi świnią. Kropka.
A w ogóle odchrzanić się od polskiej rodziny!!!!!!
Ojciec 1,5 promila, a jego 22-letnia żona prawie 2,5 promila, fajni rodzice - patologia i tyle.
Teraz kobiety wiodą prym. Chcą być lepsze od facetów we wszystkim więc i są efekty.
Jaka znowu patologia? Przecież nie chodzili z tym dzieckiem pijani po ulicy. To co - dzieciaci nie mają prawa napić się alkoholu?
A żona miała więcej promili, bo pewnie pili razem i przy takiej samej dawce alkoholu, a mniejszej masie ciała bardziej ją wzięło.
Mają jak najbardziej ale jeżeli dziecko płacze a gość robi awanturę to już chyba przyznasz nie jest w porządku. Tego by jeszcze brakowało, żeby latał z dzieciakiem po pijaku po ulicy.
pewnie, że mają, ale nie w ten sposób. jak się ma niemowle w domu to przynajmniej jedna osoba musi być trzeźwa. chcieli się napić razem - mogli poprosić babcie o pomoc. poza tym niewydaje mi się, żeby nawet drobna kobieta ma ponad 2 promile :/ btw ciekawe czy karmi piersią...
coś pochrzaniłam. chodziło mi o to, że nie ma sie 2 promili po jednym kielichu. o! :)
A Lola jest nieczułą, bestią bez serca.
Wielkie uznanie dla sąsiadów za reakcję, bo dziś dziecko płakało, bo nie miało opieki, a jutro... Oskarek też płakał.
Jak ktoś napisał "wszystko jest dla ludzi" tylko, jak się okazuje nie wszyscy to ludzie.
Racja każdy ma prawo wypić.Tylko że to ich trzecie dziecko,a dwójka pozostałych już od dawna jest w domu dziecka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!