metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
epiotrkow ~epiotrkow (Gość)16.02.2009 12:35

Nie potraficie dyskutować spokojnie więc temat zostaje zamknięty. Za kontynuowanie tych przepychanek w innym wątku grozi BAN.

00

epiotrkow ~epiotrkow (Gość)16.02.2009 11:28

Wszystkie komentarze zawierające "uprzejmości" zostały usunięte. Proszę panować nad emocjami.

00

maddox ~maddox (Gość)15.02.2009 14:37

"tyskie" napisał(a):
a ty madox (cytat) Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem" - Kto z was jeździ przepisowe 50 na godz??? niech pisze o winie i karze!!!!
weź się przejdź po mieście po 22 na ulicach miasta

Szczerze mówiąc nie wiem która część tej wypowiedzi jest do mnie skierowana, tym bardziej, że generalnie się z Tobą zgadzam. To o rzucaniu kamieniem to też cytowałem z wypowiedzi innego człowieka tylko coś się system posypał i nie zaznaczyło tego jako cytatu.

00

tyskie ~tyskie (Gość)16.02.2009 12:32

"~-----------" napisał(a):
~----------- 16.02.2009 10:17
cytat
do tyskie
za dużo kłapiesz ktoś powinien ci

jeśli masz honor i odwagę to się przedstaw a nie ukrywasz się pod śmiesznym znaczkiem, chciałbym się dowiedzieć kto i co powinien mi zrobić ja się mogę z tobą spotkać

Moderator: usunięte
pozdrawiam Tyskie

00

----------- ~----------- (Gość)16.02.2009 10:17

do tyskie
za dużo kłapiesz ktoś powinien ci

Moderator: groźby pod adresem innych użytkowników są zabronione ! Drugi komentarz w innym wątku został usuniety

00

epiotrkow ~epiotrkow (Gość)16.02.2009 10:34

Jeszcze jedna wymiana wyzwisk - a temat zostanie zamknięty

00

----- ~----- (Gość)16.02.2009 11:11

powinien być zamknięty bo niektórzy nie wiedzą co wypisują jak takie hieny

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat