straż miejska i tak olewa zapisy z kamer.Przykładów można podać setki.Pierwszy z brzegu: brak reakcji na parkujących bezprawnie na "kopertach" dla inwealidów przed kościołem oo.bernardynów,na ul.Słowackiego przed PKO czy chociażby przed dawną "Europą".Nikt nie reaguje także na wjeżdżających "pod prąd" w ul.Sieradzką (od strony rynku)w Rwańską (od Wojska Polskiego)czy Szewską {od strony Pl.Niepodległości). A to wszystko jest w zasięgu kamer.
Optymalna ilość? A to dobre;) Co znaczy kilkanascie kamer jak 99,99% miasta w tym wszystkie cimne uliczki nie jest monitorowane xD Kpina?
A spadek przestepczosci wynika raczej z czego innego... Kto normalny zgłasza teraz że jacyś łysi panowie w dresach zabrali mu komorke czy portfel? Komu jest potrzebna kupa roboty i kolejny raport czekajacy w policyjnym archiwum na przedawnienie?
rozwiązać straż miejską.
Albo ul. Polskiej Organizacji Wojskowej międzu dworcami PKP i PKS - dziś po godz. 15:30 na psotoju taksówek parkowało bezprawnie około 8 cwaniaczków - chyba widać to na wiszącej tam kamerze. Strasznika miejskiego w tym miejscu nie widziałem ani jednego. Kiedy wreszcie Krzysztof I Tępogłowy zrozumie, że dla przyjeżdżających do naszego miasta autobusami i pociągami pierwsze wrażenie, jakiego doznają w pobliżu dworców ma kolosalny wpływ na postrzeganie całego miasta?
Oto recepta na nierobów:
No Stefan, ja Tobie gratuluje trafnego określenia Prezydenta miasta. Krzysztof I Tępogłowy powinien na stałe wejść do kanonu określeń tego pana :)
zmieńcie tego gostka 16 kamer na byłe miasto woj. zresztą co to jest 16 kamer powinno być 160 miń .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!