metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lisu ~lisu (Gość)02.11.2009 15:14

No to szykujmy sie wszyscy na grube podwyzki za wode zafundowane na gwiazdke przez poboznego i całej jego swity-pozdrawiam głosujcie na poboznego

00

bbb ~bbb (Gość)02.11.2009 16:45

Nareszcie ! Oby był to koniec dawnych "porządków" w MZGK. Gratulacje dla prezydenta. Niech chociaż on się postawi. Inni się bali, a udawali wielkich kozaków. Brawo panie prezydencie.

00

zaniepokojony obserwator ~zaniepokojony obserwator (Gość)02.11.2009 17:52

wymarzona okazja aby powołać "grupe trzymajacą władze" nie podobała sie ta z mzgk to będzie, przepraszam już jest nowa . bbb jest chyba z nowej grupy, bo tak się cieszy.Ja obawiam się że te nowości zapewnią nam spore podwyżki wody i ścieków , no ale co to obchodzi pana prezydenta i jego świtę.

00

nie jest dobrze ~nie jest dobrze (Gość)02.11.2009 18:31

modernizacja jak na 120tys mieszkańców!!
mam poważne wątpliwości czy ktoś nie przeszacował kosztów całego przedsięwzięcia.
Oj bieda szykuje się bieda w naszym grodzie.
o ile mi wiadomo to cena na dzień dobry wodyi ścieków ponad 10zł za 1m3.

00

bbb ~bbb (Gość)02.11.2009 19:37

Nie jestem z żadnej grupy. Nie lubię cwaniaków - związkowców. I życzę powodzenia w realizacji nowego projektu.

00

etna ~etna (Gość)04.11.2009 08:03

zobaczymy pozyjemy co z tego zrealizuja,zycze powodzenia tak ja z naszym sławnym murkiem ,ktory miał kosztowac tyle........a kosztował..... i inne inwestycje

00

zet ~zet (Gość)03.11.2009 08:59

wsyztsko fajnie tylko dlaczego przez cała kadencje nic nie robili??teraz przed wyborami pokazówka a cały ciezar ogarniecia tej inwestycji spadnie na nastepna ekipe ale przeciez Pobozny takimi szcegółami sie nie przejmuje.

00

siwson ~siwson (Gość)03.11.2009 09:30

zet napisał(a):
wsyztsko fajnie tylko dlaczego przez cała kadencje nic nie robili??teraz przed wyborami pokazówka a cały ciezar ogarniecia tej inwestycji spadnie na nastepna ekipe ale przeciez Pobozny takimi szcegółami sie nie przejmuje.

Może przygotowania takiej inwestycji trwają dłużej niż tydzień, nie wydaje Ci się?

00

E.T. ~E.T. (Gość)03.11.2009 09:39

Ciekawe czy połowa z tego bedzie zrealizowana,a miasto stanie sie bankrutem.Po co tyle kasy na ta inwestycje inne miasta wydały wiele mniej?

00

lisu ~lisu (Gość)03.11.2009 09:47

Ruszyła ostro kampania wyborcza poboznego ,ale ja juz na niego nie zagłosuje.Zycze mu powrotu do szkoły tej pensji nauczycielskiej i nowych opłat za wode, moze starczy mu tych odłozonych pieniedzy na opłaty za wode.Niech zobaczy jak normalni ludzie teraz zyja.Powodzenia Panie pobozny

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat