Kobieto, ty nie powinnaś wyjeżdżać na drogi jak tak piszesz. Maksymalnie, jeżeli już musisz, to jedź 40km/h.
jak cie nie stac na zimówki to sprzedaj samochód.lepsze byle jakie zimówki niz letnie w takich warunkach.Własnie o ty pisałem wczesniej ze powinni odsniezac bo co z tego ze ja mam zimówki skoro jaka madra głowa uwaza ze nie ma potrzeby zakładac zimówek i przywali we mnie bo nie bedzie miała mozliwosci zapanowania nad autem w takich warunkach.
Dziś ok. godz. 8:15 widziałem na przejeździe kolejowym na ul. Roosevelta pług, który nie odśnieżał - część robocza była podniesiona do góry. Pewnie kierowca wykonywał kilometry, żeby przed szefostwem wykazać się przebiegiem.
A przy Intermarche śmigał taki wynalazek:
Polak potrafi. :)
Mam opony zimowe, przyzwoity samochód, jeżdżę ponad 20 lat i mam doświadczenie w jeździe po górskich drogach, ale nigdy nie zrozumiem tego, że nie próbuje się oczyścić dróg w mieście. Jedyny pług jaki dziś widziałam to ten który odśnieżał chodniki w pobliżu posesji pana prezydenta.
Jeśli zdarzy się tragedia to ciekawe czy wytłumaczenie że 3 pługi na Piotrków wystarczą będzie wystarczające?
A widziałeś pługo-piaskarkę na Suzuki Samuraiu? Też po Piotrkowie śmiga:
A mnie interesuje jak brzmi umowa jaką podpisało miasto na odśnieżanie z firmą? I czy wszystko zgodnie z ta umowa jest wypełniane. Gdzie można takową umowę znaleźć?
zebys nie zobaczył przepadkiem reka reke myje. co roku sa szumne opowiesci jak to oni nie sa zwarci i gotowi na przyjscie zimy a jak co do czego przyjdzie to trzy piaskarki puszczaja bo według mzdik to wystarczy.
Tam chyba zarzadza tym ktos bez prawka albo niedorozwiniety umysłowo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!