metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
piotrkowianin ~piotrkowianin (Gość)17.12.2009 13:46

"Piotrkowianka" napisał(a):
Ja mam opony letnie. Zdaję sobie sprawę, że nie pojadę 90km/h, ale żeby na Wojska Polskiego nie móc odpalić samochodu z pociągu to chyba cos nie tak z tymi ulicami.

Kobieto, ty nie powinnaś wyjeżdżać na drogi jak tak piszesz. Maksymalnie, jeżeli już musisz, to jedź 40km/h.

00

zet ~zet (Gość)17.12.2009 14:11

"Piotrkowianka" napisał(a):
Ja mam opony letnie. Zdaję sobie sprawę, że nie pojadę 90km/h, ale żeby na Wojska Polskiego nie móc odpalić samochodu z pociągu to chyba cos nie tak z tymi ulicami.

jak cie nie stac na zimówki to sprzedaj samochód.lepsze byle jakie zimówki niz letnie w takich warunkach.Własnie o ty pisałem wczesniej ze powinni odsniezac bo co z tego ze ja mam zimówki skoro jaka madra głowa uwaza ze nie ma potrzeby zakładac zimówek i przywali we mnie bo nie bedzie miała mozliwosci zapanowania nad autem w takich warunkach.

Komentarz był edytowany przez autora: 17.12.2009 14:20

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga17.12.2009 17:07

Dziś ok. godz. 8:15 widziałem na przejeździe kolejowym na ul. Roosevelta pług, który nie odśnieżał - część robocza była podniesiona do góry. Pewnie kierowca wykonywał kilometry, żeby przed szefostwem wykazać się przebiegiem.
A przy Intermarche śmigał taki wynalazek:
http://img695.imageshack.us/img695/7273/ep21360pugintermarche20.jpg
Polak potrafi. :)

00

obserwator ~obserwator (Gość)17.12.2009 21:42

Mam opony zimowe, przyzwoity samochód, jeżdżę ponad 20 lat i mam doświadczenie w jeździe po górskich drogach, ale nigdy nie zrozumiem tego, że nie próbuje się oczyścić dróg w mieście. Jedyny pług jaki dziś widziałam to ten który odśnieżał chodniki w pobliżu posesji pana prezydenta.

00

ptak ~ptak (Gość)17.12.2009 22:24

nieźle - fajne zdjęcie kolego wyhaczyłes :)

00

kaki ~kaki (Gość)17.12.2009 22:43

No to trzeba łańcuchy wyciągać i zakładać :)

00

pyta ~pyta (Gość)17.12.2009 22:50

Jeśli zdarzy się tragedia to ciekawe czy wytłumaczenie że 3 pługi na Piotrków wystarczą będzie wystarczające?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga17.12.2009 23:26

A widziałeś pługo-piaskarkę na Suzuki Samuraiu? Też po Piotrkowie śmiga:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/qh/qc/uava/N6LBsQrDOstBpAHS3B.jpg

00

motyl ~motyl (Gość)18.12.2009 08:38

A mnie interesuje jak brzmi umowa jaką podpisało miasto na odśnieżanie z firmą? I czy wszystko zgodnie z ta umowa jest wypełniane. Gdzie można takową umowę znaleźć?

00

zet ~zet (Gość)18.12.2009 12:16

"motyl" napisał(a):
A mnie interesuje jak brzmi umowa jaką podpisało miasto na odśnieżanie z firmą? I czy wszystko zgodnie z ta umowa jest wypełniane. Gdzie można takową umowę znaleźć?

zebys nie zobaczył przepadkiem reka reke myje. co roku sa szumne opowiesci jak to oni nie sa zwarci i gotowi na przyjscie zimy a jak co do czego przyjdzie to trzy piaskarki puszczaja bo według mzdik to wystarczy.
Tam chyba zarzadza tym ktos bez prawka albo niedorozwiniety umysłowo.

Komentarz był edytowany przez autora: 18.12.2009 12:17

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat