metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
siwson ~siwson (Gość)17.12.2009 09:41

Spadło kilka cm śniegu a nie metr więc chyba nie potrzeba więcej pługów. Ulice są przejezdne i jest dobrze!

00

motyl ~motyl (Gość)17.12.2009 09:50

Od ilości śniegu który spadł nie powinna zależeć ilość pługów, które wyjeżdżają, lecz czas na jaki wszystkie wyjeżdżają w miasto. Im mniej śniegu tym krócej są w terenie.

00

kaka ~kaka (Gość)17.12.2009 09:56

Bez żartów po to są takie służby aby wyjeżdżały już w momencie, gdy śnieg zaczyna padać a nie po pierwsze gdy już solidnie napadał a po drugie w ilości trzech sztuk - kupa śmiechu ale to jest cały Piotrków.Zima jak co roku zaskakuje drogowców;)

00

zet ~zet (Gość)17.12.2009 09:58

"siwson" napisał(a):
Spadło kilka cm śniegu a nie metr więc chyba nie potrzeba więcej pługów. Ulice są przejezdne i jest dobrze!

jezdziłes troche po miescie czy nie bardzo?? powinno byc posypane bo jest slisko. duzoosób jezdzi na letnich i nie bardzo mi sie usmiecha jak ktos we mnie wjedzie.

00

zet ~zet (Gość)17.12.2009 09:59

poza tym 3 pługi to stanowczo za mało biorac pod uwage ze snieg ciagle pada. mzdik jak zwykle leje na wsyztsko.

00

kierowca. ~kierowca. (Gość)17.12.2009 10:12

jeździ się fatalnie większość dróg nie odśnieżona wogole a nie które to tylko jeden pas...fatalnie!!!! i tu widać jak dbają o bezpieczeństwo kierowców.

00

gość ~gość (Gość)17.12.2009 10:24

Jest ślisko bo taka jest pora roku! A jak ktoś sobie nie radzi z jazdą w takich warunkach niech nie wsiada do samochodu. Sam odśnieżam chodnik przed domem (kilka razy dziennie) ale mróz i padający śnieg powoduje,że jest ślisko.

00

Piotrkowianka ~Piotrkowianka (Gość)17.12.2009 10:29

Ja mam opony letnie. Zdaję sobie sprawę, że nie pojadę 90km/h, ale żeby na Wojska Polskiego nie móc odpalić samochodu z pociągu to chyba cos nie tak z tymi ulicami.

00

piotrkowianin ~piotrkowianin (Gość)17.12.2009 13:40

Nie mam pojęcia jak można w tych czasach jeździć na oponach letnich?!?! Na to wychodzi, że ludzie w Polsce są "troszeczkę" w tym temacie zacofani. Te czasy, że są dostępne na rynku tylko opony wielosezonowe już dawno się skończyły. W niektórych krajach jest nawet nakaz jazdy na oponach zimowych. Niech nikt się nie tłumaczy, że opony są drogie, bo już za około 70zł można kupić jakieś chińskie oponki. Jeszcze widzę, że ktoś piszę, że nie pojedzie na letnich 90km/h, PORAŻKA !!!

00

Zszokowany Piotrkowianin ~Zszokowany Piotrkowianin (Gość)17.12.2009 13:42

"Piotrkowianka" napisał(a):
Ja mam opony letnie. Zdaję sobie sprawę, że nie pojadę 90km/h, ale żeby na Wojska Polskiego nie móc odpalić samochodu z pociągu to chyba coś nie tak z tymi ulicami.

Powyższy cytat mówi sam za siebie, że nie kobiety jednak nie powinny zasiadać za kierownicę. Tym bardziej w tak trudnych warunkach pogodowych. Dziewczyno zrób przysługę sobie i innym i daj sobie spokój z samochodem aż do wiosny. Proszę!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat