Osobiście targają mną uczucia ambiwalentne...
Niby nieładnie jest "kablować" , jednak w obliczu BRAKU aktywności patrolowej Policji ( bo czy aktywnością można nazwać napotykanie takiego patrolu 1 x 1 tygodniu...? ;-) ),będzie to jedyna forma jakiejkolwiek działalności w celu poprawienia bezpieczeństwa w naszym mieście...
www.bezpieczny.piotrkow.pl - nikt nikogo nie powiadomi, strona w budowie ;-) reklamować nieistniejące rozwiązanie, tylko państwowe jednostki mogą wpaść na taki pomysł. To tak jakby pod 997 częstowali tekstem "podany numer nie istnieje, proszę spróbować później".
No jest o tym w tekście, ale właśnie w ciągu kilkunastu godzin od pojawienia się artykułu miała szanse na odsłony.
No ale jak? Tylko uczniowie? A my - stare konie nie będziemy mieć dostępu? :))) Rozumiem, jesteśmy niereformowalni :D
O, mój Boże! A to aż potrzebna do tego jest taka wspólna, zorganizowana przez piotrkowską policję i Urząd Miasta kampania pod nazwą „Widzę-Reaguję”?! To już nie wystarczy zwyczajny kiedyś, tak zwany zdrowy rozsądek? To on przecie normalnemu człowiekowi podpowiadał, że kiedy coś widzę, to reaguję. Naturalne. Dzwonię gdzie trzeba i mówię, co się stało. Ale żeby zaraz całą akcję organizować? Chore. Ja wiem, że i czasy teraz są chore, więc organizatorzy robią, co mogą. I tak też będą to swoje przedsięwzięcie tłumaczyli. Zapominają jednak inicjatorzy takiej akcji, że nigdy żadne akcje nie przynoszą skutku. To znane doświadczenie i nic w tym zakresie nie uległo zmianie. Akcyjność wszelaka jest do kitu! Albo coś naturalnie robimy albo nie. Akcje - owszem, ale tylko na giełdzie!
Absolutnie się nie zgadzam z Ta opinią. Co pan powie na akcję "Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy"
Akcje maja na celu zwrócić uwage i wzbudzić zainteresowanie problemem. Myślę , że nie rozumie Pan do końca idei jaka przyświeca kampanii. Prosze ją śledzić To Pan zmieni zdanie.
Pozdrawiam.
Nie. Nie zmienię zdania. Bardzo rzadko zmieniam zdanie. Wyjątkowo. Natomiast, hm - co ja powiem na akcję "Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy"?! Ha! Ooo, lepiej, żeby Pan/Pani Jachu nie poznała mojego zdania na temat WOŚP (i nagiej prawdy o tym przedsięwzięciu)! Bo można by było w jednej sekundzie zawału albo udaru dostać. Więc na temat WOŚP nic nie powiem. Ale... kiedyś pewnie napiszę.
na to wyglada :P
Ale przynajmniej my mamy bo czasem boimy się powiedzieć o swoich problemach i wtedy możemy skorzystać z tej strony.:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!