... jaka byłaby ta średnia, gdyby odliczyć zarobki mieszkańców, którzy pracuję poza Piotrkowem?!!!
Dobra praca tylko dla rodziny i dzieci kolesi a zwykły człowiek tylko do magazynów. Brawo Prezydencie
Trzeba zatrudnić więcej Emerytów z układami a młodzi i wykształceni muszą szukać pracy w innych miastach.
Bo miastem trzeba rządzić a nie zawierzać - Wszystko bo kocham Piotrków.
Panie Krzysztofie i panie Marianie przypatrzcie się co zrobiliście z tego miasta, to się już nie cofnie, nieudolność zarządzania i brak wizji. Zapisaliście się w historii tego miasta na czarnych stronach.
Bo nikt nie protestuje i reszta to wykorzystuje, na końcu resztka firm zostanie z kilkoma nacjami w pracy z poza naszego kraju. Szkoda takiego miasta, było piękne, jeszcze tą resztę filii uniwersytetu zamknijcie, zostawcie tą "reklamę pseudo szpitala na rakowskiej", a zostanie tam jak do tej pory 4,5 raperkow z tym ze jest dzielnia, że się wychowali że nie mają rodzin bo w okolicy 40stki nadal ciężko znaleźć tą jedyną itp. Itd....
jaka władza ,takie efekty ,podobno nauczycieli brakuje ,niech ktos spróbuje bez koneksji pracę dostać ,marny ,bierny ale WIERNY ,to daje efekty i my to niestety czujemy ,,,,,,,,,,,,,
Kilka kat temu wróciłam do Piotrkowa po studiach, ale nie od razu. Wytrzymała 3 lata i wróciłam z powrotem do Miśta, w którym studiowałam. Piotrków nic nie daje, żadnych perspektyw. Totalne zero. Przykre, ale prawdziwe. Przyjeżdżam do rodziny co 2,3 miesiące i widzę, że jest co raz gorzej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!