metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
batistutaa ~batistutaa (Gość)18.08.2019 22:16

a z jakich plac ustalaja zarobki bo wydaje sie proste jak budowa cepa ze nie napewno z pracownika fizycznego moze najpiej niech oblicza ile polak zarabia najmniej w polsce i gdzie pracownik fizyczny

90

gość ~gość (Gość)18.08.2019 15:23

A kto tyle zarabia? Bo ja nawet do średniej nie dorównuję.

262

gość ~gość (Gość)18.08.2019 15:33

No nic tylko opuścić to miasto

364

gość ~gość (Gość)18.08.2019 22:09

Ja od 3lat nie mogę znaleźć pracy w urzędzie pracy...

132

emeryt ~emeryt (Gość)18.08.2019 20:06

Kto zgadnie w jakim mieście jezdzi najstarszy autobus???

221

klaun ~klaun (Gość)19.08.2019 08:10

Bida aż piszczy ……. ale mamy Mediatekę ! ! …….. kto nadzorował budowę, kto odbierał roboty budowlane ……. Wykonanie elewacji poniżej krytyki.
Elewacja, na dzień dobry, do demontażu i wykonanie nowej – kto odebrał taki brak (bubel). Lecz my mieszkańcy, pławiący się w dobrobycie wynagrodzeń za pracę, może zrobimy zrzutkę na kolejne wizje Magistratu.
Proponuję; kilka linii metra, podniebne parkingi, turbinowe i komputerowe skrzyżowania, dzieciakom stare telefony – oszczędność na placach zabaw i ładne puszyste figury najmłodszych, kolejne czarne – lemuzyny dla Magistratu, ......... itd. itd.
Pamiętajmy jeszcze o wieczystej dzierżawie. W Piotrkowie, ulga tylko ustawowe 60%, gdy inne miasta to 90 a nawet 100%.

121

dfgdfg ~dfgdfg (Gość)19.08.2019 08:42

Nie tyle zarabiamy mało, bo 1800zł to tak naprawdę 2500zł tylko państwo lepiej wie na co wydać nasze pieniądze. Niech każdy (pracujący) odkłada swoją kasę na emeryturę, leczenie i po problemie.

92

xyyz ~xyyz (Gość)19.08.2019 08:57

zatrudnijmy jeszcze więcej pracowników ze wschodu... nie mam nic przeciwko migracjom tym bardziej za chlebem ale mając takie informacje Piotrków powinien najpierw zadbać o swoich i to nie budując mediatekę i chwilę później likwidując oddziały czy podnosząc czynsze i koszty przejazdu komunikacją miejską... chciałam tutaj "zapuścić korzenie" ale nie dajecie żadnych zachęcających perspektyw na kolejne lata.

191

gość ~gość (Gość)19.08.2019 09:01

A kogo to obchodzi. Przecież prezydent, jego zastępcy, sekretarz, skarbnik, niektórzy dyrektorzy i prezesi spółek zarabiaj kilkanaście tysiecy miesięcznie. Plebs ma siedzieć cicho, głosować i płacić podatki na pensje tych wybitnych fachowcow

171

- gość ~- gość (Gość)19.08.2019 09:08

Jeśli pensja wystarcza nam tylko na jedzenie, dojazd do pracy i mieszkanie, to czym różnimy się od niewolników , którym zapewniał to właściciel ?

240

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat