metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
JAR ~JAR (Gość)20.11.2012 15:41

Gdzie będzie można zakupić tą książkę???
Właśnie jestem po lekturze "Gawęd o dawnym Piotrkowie..." Więc nie mogę sie doczekać...

00

MARIA ~MARIA (Gość)20.11.2012 20:49

Brawo Pani Agnieszko! Brawo Kapela Fakiry !

00

wiecznie pytający ~wiecznie pytający (Gość)21.11.2012 20:13

Czy tego rodzaju książka nie powinna być wydana w cyklu finansowanym przez U.M. "800 - lat Piotrkowa"? Wstyd dla wadz miasta, szczególnie zajmujących się szeroko pojętą kulturą, sztuką i oświatą!!! Ile będzie kosztować ta książka? Kiedy i gdzie będzie jej premiera? Gdzie będzie moznają nabyć? - myślę, że powinna być w PTTK i Centrum Informacji Turystycznej oraz w co najmniej dwóch księgarniach: W Rynku i na rogu Słowackiego / Toruńskiej / Pl.Kościuszki. Pozdrawiam. Mam nadzieję, że warto będzie książkę kupić i przeczytać. Z drugiej strony dobrze, że ukazuje się ona jako prywatna inicjatywa autorki i wydawnictwa; są niezależni od urzędnczych widzimisie i nie są uwieszeni klamek i sakiew miejskich. To bardzo dobrze. Wartościowe działanie. Czekam na odpowiedzi.

00

szczawik szczawikranga23.11.2012 10:15

z checia kupie

00

P51 ~P51 (Gość)23.11.2012 12:00

"Piotrków filmowy" już mam,tak więc i ta pozycja musi trafić do mojej biblioteki.
Czekam niecierpliwie...

00

95th 95thranga03.12.2012 10:52

W sobotę byłem w Warszawie na Targach Książki Historycznej, gdzie m.in. wystawiało się Wydawnictwo Księży Młyn. Mieli książki o Łodzi, a jakże... Mieli różne pozycje z zakresu regionalistyki z serii "Między Wojnami". Niestety tej o Piotrkowie nie znalazłem. Szkoda.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat