metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mała Małaranga15.11.2011 09:58

"guru" napisał(a):
Fakt faktem popieram Sebastiana, tyle bydła to tam było tylko na otwarciu, a pracuję tam od początku to wiem co się tam dzieje.
Ludzie zamiast spędzić dzień wolny, długi weekend w jakiś bardziej rozwojowy sposób to lezą do galerii coby się pokazać, a szczególnie wieśniaki tam gonią. Chociaż by mogli łapska umyć a nie brud pod paznokciami jakby rok w kopalni robił.
Ludzie zacznijcie odpoczywać w wolny dzień a nie ciągniecie te dzieci do galerii, dajcie im przykład jak mogą spędzać wolny czas!!! Bo spędzenie go w galerii nie odpręża tylko męczy jeszcze bardziej i mózgi lasuje

Na wstępie zaznaczam, że mnie tam nie było:) Ale nie zgodzę się z tym, że ludzie tam poszli, bo nie mają co robić z czasem wolnym, bo przecież była loteria. Zbieranie kuponów zaczęło się dużo przed urodzinami i sporo ich tam było, a żeby otrzymać nagrodę trzeba było osobiście się tam stawić więc myślę, że większość poszła dlatego (a przynajmniej mam nadzieję). Jakąś część osób pewnie zachęcił koncert, a na ostatnim miejscu wymieniłabym tych, którzy nie mieli co robić z czasem wolnym i postanowili go spędzić właśnie w taki sposób.

00

Aman Amanranga15.11.2011 19:45

"Mala" napisał(a):
Ale nie zgodzę się z tym, że ludzie tam poszli, bo nie mają co robić z czasem wolnym, bo przecież była loteria.

Niedługo niedaleko EPI Centrum FM będzie nowy kościół. Jeżeli i tam loteria będzie galanta to tłumy będą waliły co niemiara.

00

666 ~666 (Gość)17.11.2011 11:45

Niech zrobia 3urodziny bez loterii, zobaczymy jakie przyjda tłumy.. he he ;D

00

lukch ~lukch (Gość)21.11.2011 22:07

Jak ja nie lubię takich sklepów.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat