Dobrze że powiedzieli przed występem co to za zespół... zupełnie gwiazdki nie znałem :)
aha i prawie zrobiłem sobie zdjęcie z Kamelem, mówię prawie bo nawet się nie starałem telefonu z aparatem wyciągać :)
Salonach. Nieźle pojechałeś. Raczej chyba w oborach jak bydło
Pani Kinga wydała ponad 3500zł, żeby dostać 10.000zł
Widocznie niezłą chcicę miała na te 10tys.
Zależy pewnie ile miałeś paragonów. Jak dwa po 50zł to dwa kupony.
Nieprawda. Niezależnie od kwoty na praagonie za każde 50zł dostawało się 1 kupon. Czyli ta pani co wygrała mogła mieć kupon na 64x50zł=3200 zł
to przykre że w naszym mieście jedni o drugich mówią bydło.
A Ty Aman czy Sebastian skąd pochodzisz, a Twoi rodzice gdzie się rodzili - jak sądzę 5 pokolenie rodzonych conajmniej w Krakowie, to co tu robicie w Piotrkowie np. ze mną - takim bydłem...
wystarczyło, że kupiła telewzor albo komputer i tyle wyszło tych kuponów jak podzielić na 50 zł czym się tak nakręcacie?
goska88 - popieram :) Miasto piotrkow to sami hrabiowie. Jeden w jeden. Tylko jesienią wszyscy od "ojców" ziemniaki tachają na zimę do tych piotrkowskich pałaców.
Fakt faktem popieram Sebastiana, tyle bydła to tam było tylko na otwarciu, a pracuję tam od początku to wiem co się tam dzieje.
Ludzie zamiast spędzić dzień wolny, długi weekend w jakiś bardziej rozwojowy sposób to lezą do galerii coby się pokazać, a szczególnie wieśniaki tam gonią. Chociaż by mogli łapska umyć a nie brud pod paznokciami jakby rok w kopalni robił.
Ludzie zacznijcie odpoczywać w wolny dzień a nie ciągniecie te dzieci do galerii, dajcie im przykład jak mogą spędzać wolny czas!!! Bo spędzenie go w galerii nie odpręża tylko męczy jeszcze bardziej i mózgi lasuje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!