metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
anigav ~anigav (Gość)03.10.2010 21:33

WIEEEEEEEELKIE MI HAAALLOO czy Malupa czy Hamburczycy a teraz i MOK zmian raczej wiekszych nie oczekuje. prezio pojawiał sie w co drugiej setce,pojawia i pojawiać sie bedzie-ot. Gdzie te czasy Antoniego i Halinki :( A nasz honorowy patron po prostu ma parcie na szklo. Moze zgłosmy jego kadydature do kolejnej edycji np.Tanca z Gwiazdami? Co?:)

Komentarz był edytowany przez autora: 03.10.2010 21:50

00

Jacek Rożnowski ~Jacek Rożnowski (Gość)03.10.2010 21:37

Wszystkich niezadowolonych z postawy obecnych władz miasta informuję, że na mojej stronie internetowej działa zegar odliczający czas do zakończenia kadencji.
www.jacekroznowski.pl

00

lolek ~lolek (Gość)03.10.2010 21:59

Telewizja w MOK zawsze była Chojniaka, teraz podwójnie bo prowadzona przez bardzo oddaną Prezydentowi pracującą w Urzędzie Miasta i MOK Panią Elżbietę Jarszak. Ta Pani kwalifikacje ma marne i nie ma swojego zdania. Więc będziemy w TV oglądać tylko K. Chojniaka, a jak będziemy grzeczni to go zobaczymy w różnych historycznych przebraniach.

01

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)03.10.2010 22:05

Cóż, Panie Pawle Ciszewski! Dobrze Pan zrozumiał. Telewizja w rękach prezydenta.
Pozostaje nam tylko przełknąć gorzką pigułę, że nie będzie to przez najbliższe dwa miesiące Propagandowa Tuba Wyborcza ani Pańskiego faworyta Andrzeja Czapli ani konia na którego ja stawiam - Marka Mazura!
Chyba przyjdzie nam się z tego powodu wspólnie, solidarnie, ochlać!
Nadzieja ino w tym, że nikt tego oglądać specjalnie nie zechce, bo tak fatalną ma toto opinię, że obciach byłoby plazmę w domu włączyć! I że niebiosa sprawią, iż poziom tej magistrackiej tiwi nadal będzie groteskowy...
Pamięta Pan chyba radzieckie "Rubiny"? Wybuchały podczas programu, skurczybyki!

Komentarz był edytowany przez autora: 03.10.2010 22:07

10

anigav ~anigav (Gość)03.10.2010 22:11

Z robieniem telewizji jest jak z robieniem kupy. Człowiek się tyle namęczy, że potem nie chce tego oglądać.

10

Lola ~Lola (Gość)03.10.2010 22:37

"lolek" napisał(a):
Telewizja w MOK zawsze była Chojniaka

Zdecydowanie tak. Wielce Wielmożny występował w niej niczym medialna maskotka.
A to pan prezy-dent przy urnie (wyborczej),
a to kroczący w procesji,
a to śmigający sobie na rowerku,
a to uśmiech-wstęga i nożyce pana prezy-denta etc.
Nic się w tej materii nie zmieniło.
Jedyną odczuwalną modyfikacją jest zanik tych wy...bistych barw kurczako-niebiańskich. Teraz ekran zalewają fale karmazyny.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)03.10.2010 22:48

"Lola" napisał(a):
wy...bistych

Wy()bistych miało być, Lolu, czy jakoś inaczej?
I co tak sama siebie cenzurujesz? Jakoś ten 00-000 z wielką maczugą zahamowań żadnych nie ma...

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.10.2010 22:49

Przychodzi mi na myśl stare przysłowie pszczół z tonącym i brzytwą. :)

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)03.10.2010 22:52

"Piotrkowianin" napisał(a):
Przychodzi mi na myśl stare przysłowie pszczół z tonącym i brzytwą. :)

Stare, ale wciąż na topie!

00

sauron ~sauron (Gość)03.10.2010 23:11

Teraz Informacje Piotrkowskie zmienią nazwę na Prze-Trwam Wybory.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat