WIEEEEEEEELKIE MI HAAALLOO czy Malupa czy Hamburczycy a teraz i MOK zmian raczej wiekszych nie oczekuje. prezio pojawiał sie w co drugiej setce,pojawia i pojawiać sie bedzie-ot. Gdzie te czasy Antoniego i Halinki :( A nasz honorowy patron po prostu ma parcie na szklo. Moze zgłosmy jego kadydature do kolejnej edycji np.Tanca z Gwiazdami? Co?:)
Wszystkich niezadowolonych z postawy obecnych władz miasta informuję, że na mojej stronie internetowej działa zegar odliczający czas do zakończenia kadencji.
www.jacekroznowski.pl
Telewizja w MOK zawsze była Chojniaka, teraz podwójnie bo prowadzona przez bardzo oddaną Prezydentowi pracującą w Urzędzie Miasta i MOK Panią Elżbietę Jarszak. Ta Pani kwalifikacje ma marne i nie ma swojego zdania. Więc będziemy w TV oglądać tylko K. Chojniaka, a jak będziemy grzeczni to go zobaczymy w różnych historycznych przebraniach.
Cóż, Panie Pawle Ciszewski! Dobrze Pan zrozumiał. Telewizja w rękach prezydenta.
Pozostaje nam tylko przełknąć gorzką pigułę, że nie będzie to przez najbliższe dwa miesiące Propagandowa Tuba Wyborcza ani Pańskiego faworyta Andrzeja Czapli ani konia na którego ja stawiam - Marka Mazura!
Chyba przyjdzie nam się z tego powodu wspólnie, solidarnie, ochlać!
Nadzieja ino w tym, że nikt tego oglądać specjalnie nie zechce, bo tak fatalną ma toto opinię, że obciach byłoby plazmę w domu włączyć! I że niebiosa sprawią, iż poziom tej magistrackiej tiwi nadal będzie groteskowy...
Pamięta Pan chyba radzieckie "Rubiny"? Wybuchały podczas programu, skurczybyki!
Z robieniem telewizji jest jak z robieniem kupy. Człowiek się tyle namęczy, że potem nie chce tego oglądać.
Zdecydowanie tak. Wielce Wielmożny występował w niej niczym medialna maskotka.
A to pan prezy-dent przy urnie (wyborczej),
a to kroczący w procesji,
a to śmigający sobie na rowerku,
a to uśmiech-wstęga i nożyce pana prezy-denta etc.
Nic się w tej materii nie zmieniło.
Jedyną odczuwalną modyfikacją jest zanik tych wy...bistych barw kurczako-niebiańskich. Teraz ekran zalewają fale karmazyny.
Wy(rą)bistych miało być, Lolu, czy jakoś inaczej?
I co tak sama siebie cenzurujesz? Jakoś ten 00-000 z wielką maczugą zahamowań żadnych nie ma...
Przychodzi mi na myśl stare przysłowie pszczół z tonącym i brzytwą. :)
Stare, ale wciąż na topie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!