Gdyby się szanownemu państwu redaktorom chciało ruszyć cztery literki na otwarcie wystawy o Wołyniu w klasztorze oo. Bernardynów w czwartek, to mogli obfotografować asystenta z każdej strony. Dużo osób robiło zdjęcia. Ale trzeba chcieć...
ojej- a czy pan asystent jeszcze wisi na tej wystawie? chętnie pójde zobaczyć :-D
Asystent??!! O, nie takie afery tam były! Poczytajcie sobie poniżej!
Ha, ha, ha!
https://acrobat.com/app.html#d=nYWpczK9fOanl60BO65ANQ
dziadostwo rodem z Korei Płn.i my płacimy za takiego prymitywa podatki...żałosne
A może to agent 007 ? wynajęty przez nas i opłacany , a może figurant do brania kasy nieswojej i nienależnej mu .
Zaczyna wyglądać że wybieramy właścicieli a nie naszych reprezentantów.Widać wyraźnie że władza potrzebuje coraz mniej czasu aby wynaturzyć sie.Hej szable w dłoń!
Miało byc inaczej a widzę, że jest tak jak zawsze. Prywata. Pensja pana asystenta nie pochodzi z prywatnych funduszy p. Chojniaka. Co robią radni, dalczego nie żadają uzasadnienia dla zatrudnienia tego człowieka. Kim on jest, czego dokonał, czym konkretnie ma się zająć. Ludzie nie dajcie się okradać. Niech p. Prezydent uzasadni do czego ten człowiek na tym stanowisku jest mu potrzebny. Piotrków to nie jest tak wielkie miasto, żeby ciężar obowiązków p. Prezydenta przygniatał i żeby potrzebował z tego powodu asystenta. Radni, rozliczyć te sprawę. Chyba, że ubiegaliście sie o wybór, żeby załatwiać swoje sprawy prywatne i działacie według zasady jak ja mu pójde na ręke to on tez mi pomoże. Przypomniałem sobie, dlaczego nie widziałem przyszłości w tym mieście.
Ja też :))) od początku kadencji Św. Krzysztofa!
Na miejscu Chojniaka zatrudniłbym jakiegoś dobrego urbanistę bo w mieście panuje chaos przestrzenny...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!