Niedługo 5 latki już będą chodziły do szkoły.. A dzieciństwo będą zawdzięczać Panu Ministrowi :) Gratki..
nie rozumiem do końca myśli pani minister, moja 5 letnia córka rozpoczęła już naukę w klasie 0,to niby co,mam wybór ze mam ja dwa lata pod rząd prowadzać do zerówki? przecież ją teraz nie wypisze tym bardziej ze poszła do szkoły i już kontynuuje naukę...przed wyborami to wszyscy mają złote myśli tylko czyim kosztem? A no naszych dzieci NIESTETY.
Przecież dobrze wie, jak wygląda sytuacja finansowa samorządów, jak wygląda subwencja oświatowa, dobrze wie, kto za co płaci, jaka liczba dzieci jest objęta edukacją przedszkolną i jak wyglądają polskie szkoły.
Skąd ta pewność, że wie? Podejrzewam, że nie wie. Gdyby jej noga stanęła od czasu do czasu w szkole, gdyby zechciała "zniżyć się" do poziomu "zwykłych" belfrów, to może i coś by wiedziała. Pani minister jest belfrem niezwykłym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!