O czym Pan mówi - te szalety były zamknięte na wszystkie możliwe zamki.
W naszym mieście mieszkańcy protestują przeciwko wszystkiemu - ulice, kawiarnie, schroniska (dla ludzi i zwierząt), boiska itp itd. A później jeden z drugim gałgan powie: w Piotrkowie to nic się nie dzieje i nic nie zmienia
1. Na forach internetowych nie używa się formy "per Pan, Pani"
2. A co na to Sanepid? A zapomniałem! kandydat na prezydenta K.Chojniak zapewniał, że kocha Piotrków. Mówić nie wystarczy. Jak kocha to dlaczego szalet był nieczynny? Krzaki nie powinny służyć za toaletę.
Ale zawsze to szalety a teraz "gówno" za przeproszeniem mamy. Tylko oby nie w portkach.
On chyba kocha inaczej. Gdyby kochał normalnie, to postawiłby chociaż toi-toia przy placu zabaw w ww. parku, że o chodniku prowadzącym na ów plac nie wspomnę: .
"Obejmując urząd prezydenta miasta, uroczyście ślubuję, że dochowam wierności prawu, a powierzony mi urząd sprawować będę tylko dla dobra publicznego i pomyślności mieszkańców miasta. Tak mi dopomóż Bóg." - tymi słowami prezydent miasta Krzysztof Chojniak złożył 3 grudnia 2010 roku ślubowanie w obecności miejskich radnych, urzędników, przedstawicieli jednostek podległych prezydentowi, przedstawicieli duchowieństwa i przybyłych na ten moment obywateli miasta, w tym regionalnych i lokalnych mediów.
A co mi po zamkniętym szalecie? Na pętli 5 przy szpitalu stoi toi toi - ktoś ma potrzebę niech korzysta - wolę za potrzebą iść do takiej kabiny, która jest jeszcze w miarę czysta niż do obrzydliwego i brudnego szaletu gdzie załapać mogę tylko jakąś chorobę. Ponadto ów szalet nie był cudem architektury - wielka szkoda, że mieszkańcy protestowali kiedy planowano wybudować w tym miejscu kawiarnię.
Dlaczego?
Być może w kawiarni byłaby jakaś bardziej przyjazna obywatelowi toaleta, a tak tylko dół został. Ostatecznie do dołu też można robić.
Zgadza się, pan prezydent szykuje ten teren pod inwestycję i w miejsce tego rozebranego właśnie szaletu, który od dłuższego czasu był nieużytkowany i zagrażał bezpieczeństwu mieszkańców, w miejsce tego sracza mocno zdewastowanego i którego remont byłby nieekonomiczny, wzniesiona zostanie w trybie bezprzetargowym, systemem gospodarczym parkowa latryna (na wzór leśnej - wojskowej albo harcerskiej), według projektu opracowanego przez znaną piotrkowską pracownię architektury leśnej - wyjaśnia pani Basia, babka klozetowa - rzeczniczka szaletu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!