metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)27.12.2010 11:42

"Aman" napisał(a):
Widocznie władze miasta stwierdziły, że potrzeby fizjologiczne są prywatną sprawą mieszkańców i władzy nic do tego.

O czym Pan mówi - te szalety były zamknięte na wszystkie możliwe zamki.

00

resed ~resed (Gość)27.12.2010 11:58

W naszym mieście mieszkańcy protestują przeciwko wszystkiemu - ulice, kawiarnie, schroniska (dla ludzi i zwierząt), boiska itp itd. A później jeden z drugim gałgan powie: w Piotrkowie to nic się nie dzieje i nic nie zmienia

00

ekolog ~ekolog (Gość)27.12.2010 12:11

"Marcin-Majewski" napisał(a):
O czym Pan mówi - te szalety były zamknięte na wszystkie możliwe zamki.

1. Na forach internetowych nie używa się formy "per Pan, Pani"
2. A co na to Sanepid? A zapomniałem! kandydat na prezydenta K.Chojniak zapewniał, że kocha Piotrków. Mówić nie wystarczy. Jak kocha to dlaczego szalet był nieczynny? Krzaki nie powinny służyć za toaletę.

00

Aman Amanranga27.12.2010 12:14

te szalety były zamknięte na wszystkie możliwe zamki.

Ale zawsze to szalety a teraz "gówno" za przeproszeniem mamy. Tylko oby nie w portkach.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.12.2010 12:26

"ekolog" napisał(a):
A zapomniałem! kandydat na prezydenta K.Chojniak zapewniał, że kocha Piotrków. Mówić nie wystarczy. Jak kocha to dlaczego szalet był nieczynny?

On chyba kocha inaczej. Gdyby kochał normalnie, to postawiłby chociaż toi-toia przy placu zabaw w ww. parku, że o chodniku prowadzącym na ów plac nie wspomnę: http://img532.imageshack.us/img532/8900/parkplaczabaw.jpg .
"Obejmując urząd prezydenta miasta, uroczyście ślubuję, że dochowam wierności prawu, a powierzony mi urząd sprawować będę tylko dla dobra publicznego i pomyślności mieszkańców miasta. Tak mi dopomóż Bóg." - tymi słowami prezydent miasta Krzysztof Chojniak złożył 3 grudnia 2010 roku ślubowanie w obecności miejskich radnych, urzędników, przedstawicieli jednostek podległych prezydentowi, przedstawicieli duchowieństwa i przybyłych na ten moment obywateli miasta, w tym regionalnych i lokalnych mediów.

Komentarz był edytowany przez autora: 27.12.2010 12:29

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)27.12.2010 12:31

"Aman" napisał(a):
Ale zawsze to szalety

A co mi po zamkniętym szalecie? Na pętli 5 przy szpitalu stoi toi toi - ktoś ma potrzebę niech korzysta - wolę za potrzebą iść do takiej kabiny, która jest jeszcze w miarę czysta niż do obrzydliwego i brudnego szaletu gdzie załapać mogę tylko jakąś chorobę. Ponadto ów szalet nie był cudem architektury - wielka szkoda, że mieszkańcy protestowali kiedy planowano wybudować w tym miejscu kawiarnię.

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)27.12.2010 13:00

"ekolog" napisał(a):
1. Na forach internetowych nie używa się formy "per Pan, Pani"

Dlaczego?

00

slodki ~slodki (Gość)27.12.2010 15:35

A może kolejną biedronkę niech tam wybudują?

00

Aman Amanranga27.12.2010 16:43

wielka szkoda, że mieszkańcy protestowali kiedy planowano wybudować w tym miejscu kawiarnię.

Być może w kawiarni byłaby jakaś bardziej przyjazna obywatelowi toaleta, a tak tylko dół został. Ostatecznie do dołu też można robić.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)27.12.2010 22:45

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Jestem przekonany, że prezydent miasta szykuje teren pod inwestycję.

Zgadza się, pan prezydent szykuje ten teren pod inwestycję i w miejsce tego rozebranego właśnie szaletu, który od dłuższego czasu był nieużytkowany i zagrażał bezpieczeństwu mieszkańców, w miejsce tego sracza mocno zdewastowanego i którego remont byłby nieekonomiczny, wzniesiona zostanie w trybie bezprzetargowym, systemem gospodarczym parkowa latryna (na wzór leśnej - wojskowej albo harcerskiej), według projektu opracowanego przez znaną piotrkowską pracownię architektury leśnej - wyjaśnia pani Basia, babka klozetowa - rzeczniczka szaletu.
http://img169.imageshack.us/img169/7541/12vn7.jpg

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat