u nas w Gorzkowicach jest inaczej,oszczędzamy na paliwie a władza chce uchodzić za oświeconą[sami nauczyciele] i oświetla.Przykładem jest kopiec gdzie pali się 50 lamp,mam nadzieję że pozapalają im się lampy w mózgownicach...
widze co nie ktorzy sie nie dostali do strazy i gadaja glupoty panowie w samej lodzi zawsze sa po 3 pobory tam sie moze zalapiecie a obiad w pracy to sie chyba kazdemu nalezy sie bo chyba przez 24 godziny bez jedzenia sie jednak nie wytrzyma to nie wina strazakow ze caly czas sie nie pali nie ma wypadkow czy innych miejscowych zagrozen maj jeden wyjazd a moga miec 10 taka specyfika sluzby a do radomir wiesz ze sam teraz lamiesz prawo?ja byn ci zalozysz sprawe o pomowienia
co dostawania sie do straży to najłatwiej spróbowac na aspirantke oczywiscie mozna miec maks 23 lata a dostac sie da jak ktos wysportowany i jest dobry z chemii i fizyki a po ukonczeniu musza przyjac do strazy.trzeba probowac a nie sie zalic ze sie nie udalo.z ulicy mozna probowac w wielu komendach a pozniej sprobowac sie przeniesc jak komus nie pasi. najlepiej to u nas w lodzi bo tam jest duzo jednostek i nabor bedzie czesciej. jak tak komus spieszno do strazy to sie dostanie bo znam czlowieka ktory pracuje w strazy a znajomosci nie mial. ale czy tam jest tak lekko i bezpiecznie ...to bym nie powiedzial.
"Oszczędzają na papierze, gaszą za sobą światło, zamykają za sobą drzwi, bo ogrzewanie przecież drogie" !? Straszne rzeczy, toż to horror jakiś, piekło na Ziemi. Całe szczęście, że nie jestem strażakiem. Nie przeżyłbym tych skomplikowanych wytycznych, których rozsądny człowiek zawsze przestrzega.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!