metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
xzxx ~xzxx (Gość)11.11.2012 14:24

Jak zwykle tylko wszystko dla policji przecież tak naprawdę straż pożarna jest do wszystkiego wzywana. Kot wejdzie na dzewo, pozar , gaz dwutlenek wegla... itd Policja tylko do mandatów się nadaje. Jestem za strazakami od dawna nalezy im sie podwyzka !

00

pytong ~pytong (Gość)11.11.2012 14:37

bahahahaha smiechu warte,nie jestem policjantem ale chyba żartujesz ze straż robi wiecej,wyjada na akcje raz dziennie i to jeszcze sa podzielone zespoły który do czego,moim zdaniem to najwieksi opierda...e,nic tylko siedza i gotuja sobie obiadki a taka kase maja płacona,a robia w polsce z nich takich bohaterów to nie USA,tylko dziura jak Piotrków Tryb.

00

mnbv ~mnbv (Gość)11.11.2012 15:09

tylko że na policję trzeba czekać 3 godziny żeby przyjechali do wypadku a strażacy są w 5 minut. Pytong nie masz zielonego pojęcia więc się nie wypowiadaj kto robi więcej

00

pytong ~pytong (Gość)11.11.2012 15:50

[cytat="mnbv"][/c A ty masz pojecie?,własnie ze ja mam bo współópracuje z tymi własnie słuzbami i wiem jak to wyglada mniej wiecej i kto ile ma wyjazdów mnbv,co do 3 godzin fakt ze policja jest zawsze ostatnia a pierwsze sa laweciarze,ale nie badz smieszny 3 godziny to chyba pomyliło ci sie z wpadnieciem w dziure,albo awantura w domu a tego jest duzo.Pomysl zanim cos napiszesz.

00

sklave sklaveranga11.11.2012 17:32

Cytuję:
Bieda w policji, bieda w samorządzie, bieda wszędzie....

Nie wszędzie, oj nie wszędzie!!!!
W luksusie pławią się!!!!
Zacznijmy od magistratu i tak pojedźmy po samorządowcach, posłach, senatorach nie zapominając o administracji państwowej.
Kasy miejskie, państwowe są puste jak bęben a ich pęcznieją od nadmiaru.
Stworzono prawo które ma przede wszystkim chronić interesy rządzących.
Nastały złote czasy dla krętaczy i cwaniaków.
Władza baluje.
Naród głoduje.
Paciorek!
Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech- uwielbianego, Stworzyciela Stadionów i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, doradcę Tuska prawdomównego, który z Putina jest zrodzony przed wszystkimi długami.........
więcej:
http://sklave.manifo.com/-nawesolo

00

zniewolony systemem ~zniewolony systemem (Gość)11.11.2012 18:13

Jak zwykle pogotowie ratunkowe jest w ciemnej D...Najważniejsi strażacy i policjanci bohaterowie tylko o nich sie mówi, dla nich podwyżki,brawo policja i straż!!!hip hip huuuuuraaaaa

00

. ~. (Gość)11.11.2012 18:35

dziwne zeby swiatla nie gasili

00

antypolityk ~antypolityk (Gość)11.11.2012 18:39

Zadania dla Policji na 2013:
1. Więcej mandatów dla kierowców, pieszych
2. Tłumienie zamieszek niezadowolonych 81% społeczeństwa, które nie zagłosowało na PO

00

xzxx ~xzxx (Gość)11.11.2012 19:30

Taka prawda dla pogotowia czy strazy pozarnej nie maja na nowe auta czy cos a policja co chwile nowe motorki, alfa rome i woza sie i rozdaja mandaciki.

00

radomir ~radomir (Gość)11.11.2012 20:08

Piotrkowska straż jeszcze w tym roku przyjmie 4 nowych strażaków. Już teraz mogę podać nazwiska 2 osób które się dostaną mimo że procedura egzaminacyjna jeszcze się nie zakończyła.To wszystko załatwiane jest po znajomości to co się dzieje w komendzie to jakaś paranoja Panie Skrobek. a oszczędności to radze zacząć od redukcji kadry kierowniczej

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat