A dlaczego nie zamontowano kilku stojaków przy Urzędzie Miasta na Pasażu Rudowskiego 10 i na ul. Szkolnej 28 oraz przy Komendzie Miejskiej Policji? Tam bardziej są potrzebne niż przy PZU i przy Prokuraturze bo tam przeważnie dowożą na miejsce służbowym samochodem.
Mam propozycję. Pod moim domem ale zadaszony i ogrzewany zeby zawsze z rana mój rower odpalił
Skoro jest 100 dodatkowych miejsc dla rowerów to jakby nie patrzeć 200 pedałów też może wygodnie zaparkować :)
robi nam sie "Błękitna Ostryga :)
Do stojaka przypnę rower. A do czego przypięty jest stojak? Tylko patrzeć jak pojawią się koło nich tablice Strefa PP od 8 do 18. Opłata 3zł/godz.
Czy to przypadkiem nie jest promocja homoseksualizmu;)
To ja powiem jaki niedawno bajer widzialem. Byly przy skrzyzowaniu lancuchy na slupkach (te co niby chronia pieszycgp).. A ze zlom teraz w cenie to po lancuchach ani sladu, zostaly słupki których nie idzie wyrwać... I kobitka sobie taka solidna zylka na kluczyk przypiela rower.
Kto skuma dowcip, dostaje ode mnie pedał, ktory urwal sie jak wpadlem pod samochod;)
@Muchozol
Stawiam, że pedał był nie prawidłowo zaparkowany.
@epiotrków
Nie przesadzajcie, po raz pierwszy nikt się nie wyzywa, a poziom... cóż każdy czyta to co chce przeczytać :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!