fajnie bylo by miec normalne (boisko) tylko kto tam bedzie gral? concordia w 3-ej lidze?
Do czego nam ten cały stadion?... Kopanie piłki to teraz prywatny biznes. Dlaczego my wszyscy mamy robić zrzutkę dla kogoś, kto będzie w piotrkowskim futbolu kręcił lody i zarabiał kasiorę?... Może by tak sobie budował stadiony za swoje miliony?... Ale cóż, to jest Piotrków, tu wszystko można, jak się ma "układy". Jeden wielki smród!
~wydaje Mi się że w Piotrkowie był już stadion , chyba się nie mylę.
Podobno projekt przebudowy CONCORDII(dla mnie stadion miejski będzie na wieki wieków boiskim Concordii)nie ma sanitariatów pisząc brutalnie i wulgarnie nie przewidział projektant kiblii. Czy ktoś z wydziałów miasta - inwestycji, budownictwa i architektury sprawdzał biuro projektowe i projekt jak to jest wykonywane, kto się podpisał pod zatwierdzeniem projektu i pod uzgodnieniami? Chyba jednak Pan Prezydent czy odpowiedzialni prezydenci powinni się wreszcie zająć i zainteresować podległymi urzędnikami i pociągnąć po konsekwencjach? Kto wybierał i dlaczego te biuro projektowe a nie inne, czy były jakieś przetargi i konkursy w tej sprawie? Zaczyna bardzo capić. Naprawdę ktoś - odpowiedni urząd do tego powołany powinien zająć się inwestycjami miasta i skontrolować procesami decyzyjnymi i wyłaniającymi takich a nie innych wykonawców. Bierność Panów prezydentów i dziwne pociągnięcia urzędników miejskich powinny wywołać chociaż minimum reakcji RADNYCH MIASTA. Czas najwyższy - za rok wybory i mam nadzieję, że żaden radny obecnej kadencji nie "załapie" się na rajcowskie stołeczki, ŻADEN czy z lewa czy z prawa ŻADEN. Nic nie robią i nic nie zrobili, a dopuszczają do ...nie wiem jak nazwać "pracę" miasta i rady miejskiej. Czy naprawdę w Piotrkowie Trybunalskim obowiązuje hasło: "Radny jest bezradny, a poseł to oseł"?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!