metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
75marek ~75marek (Gość)24.07.2009 16:35

fajnie bylo by miec normalne (boisko) tylko kto tam bedzie gral? concordia w 3-ej lidze?

00

antystadion ~antystadion (Gość)24.07.2009 21:33

Do czego nam ten cały stadion?... Kopanie piłki to teraz prywatny biznes. Dlaczego my wszyscy mamy robić zrzutkę dla kogoś, kto będzie w piotrkowskim futbolu kręcił lody i zarabiał kasiorę?... Może by tak sobie budował stadiony za swoje miliony?... Ale cóż, to jest Piotrków, tu wszystko można, jak się ma "układy". Jeden wielki smród!

00

?*Dave ~?*Dave (Gość)25.07.2009 22:29

Tylko Piotrcovia GKS!!!!!!!!!!11

00

Anton ~Anton (Gość)26.07.2009 18:08

~wydaje Mi się że w Piotrkowie był już stadion , chyba się nie mylę.

00

bardzo zmartwiony ~bardzo zmartwiony (Gość)05.09.2009 19:43

Podobno projekt przebudowy CONCORDII(dla mnie stadion miejski będzie na wieki wieków boiskim Concordii)nie ma sanitariatów pisząc brutalnie i wulgarnie nie przewidział projektant kiblii. Czy ktoś z wydziałów miasta - inwestycji, budownictwa i architektury sprawdzał biuro projektowe i projekt jak to jest wykonywane, kto się podpisał pod zatwierdzeniem projektu i pod uzgodnieniami? Chyba jednak Pan Prezydent czy odpowiedzialni prezydenci powinni się wreszcie zająć i zainteresować podległymi urzędnikami i pociągnąć po konsekwencjach? Kto wybierał i dlaczego te biuro projektowe a nie inne, czy były jakieś przetargi i konkursy w tej sprawie? Zaczyna bardzo capić. Naprawdę ktoś - odpowiedni urząd do tego powołany powinien zająć się inwestycjami miasta i skontrolować procesami decyzyjnymi i wyłaniającymi takich a nie innych wykonawców. Bierność Panów prezydentów i dziwne pociągnięcia urzędników miejskich powinny wywołać chociaż minimum reakcji RADNYCH MIASTA. Czas najwyższy - za rok wybory i mam nadzieję, że żaden radny obecnej kadencji nie "załapie" się na rajcowskie stołeczki, ŻADEN czy z lewa czy z prawa ŻADEN. Nic nie robią i nic nie zrobili, a dopuszczają do ...nie wiem jak nazwać "pracę" miasta i rady miejskiej. Czy naprawdę w Piotrkowie Trybunalskim obowiązuje hasło: "Radny jest bezradny, a poseł to oseł"?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat