metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
qwarc ~qwarc (Gość)01.03.2011 19:39

"Aman" napisał(a):
"qwarc" napisał(a):
LOLA i WŁOSTOWIC to przecież jedna i ta sama osoba! Od dawna to wiadomo!

"qwarc" napisał(a):
LOLA i WŁOSTOWIC to przecież jedna i ta sama osoba! Od dawna to wiadomo!

LOLA na PW podesłała mi info że nie jest PIOTREM WŁOSTOWICEM . Może i tak

00

blackgreen ~blackgreen (Gość)01.03.2011 19:59

Internauci o nickach: Lola, Aman, Klet i Piotrkowianin powinni po najbliższym jesiennym przegranym referendum w sprawie odwołania prezydenta i rady miejskiej zostać ekipą rządzącą miastem.
Mniejsza z tym, kto prezydentem (ale właśnie dlaczego nie kobieta wreszcie?), kto wice. Na pewni Piotrkowianin d/s technicznych. Klet d/s oświaty, kultury, sportu. Aman najlepiej sekretarzem miasta.
Tacy internauci jak: Lukch, Markpio, Motyl, Maddox, Józek z Koziej Wólki, Sklave, Piotr, Arti, Tartu powinni otrzymać mandaty radnych rady miejskiej i wspomagać ścisłe kierownictwo w decyzjach zgodnie z ustawą o samorządzie lokalnym. Nie potrzeba do rządzenia 80-tysięcznym miastem 23 radnych jak teraz. Nowy Jork ma... kilku radnych, chyba sześciu.
Myślę, że po pierwszej 4-letniej kadencji Piotrków by się zaczął zmieniać wyraźnie na lepsze.
Gdyby ta cała ekipa w kształcie mniej więcej przeze mnie wymienionym zyskała zaufanie społeczne i aprobatę mieszkańców i by objęła władzę na drugą 4-letnią kadencję, kontynuując rozpoczęty proces przywracania miastu normalności, to za 8 lat Piotrków Trybunalski mógłby być zupełnie innym miastem, lepszym.
Zapyta ktoś, dobrze a ten 97-300? Narobił się tyle. Tak, narobił, ale nie zarobił. Lecz posadę odźwiernego na czas próby mógłby ewentualnie objąć.

00

klet ~klet (Gość)01.03.2011 20:16

"agaa" napisał(a):
Siła waszego napędzania wynosi w ostatniej dobie 11111111 przyciśnięć na klawiaturze, 222222222222 uderzeń w monitor. Coś wam opada podjarka.

agaa ja nadal czekam jak mi te 10 punktów wymienisz jakie Twój Guru za ostatnie 4 latka osiągnął, dokonał.

00

Delbana ~Delbana (Gość)01.03.2011 21:57

"blackgreen" napisał(a):
Internauci o nickach: Lola, Aman, Klet i Piotrkowianin powinni po najbliższym jesiennym przegranym referendum w sprawie odwołania prezydenta i rady miejskiej zostać ekipą rządzącą miastem.
Mniejsza z tym, kto prezydentem (ale właśnie dlaczego nie kobieta wreszcie?), kto wice. Na pewni Piotrkowianin d/s technicznych. Klet d/s oświaty, kultury, sportu. Aman najlepiej sekretarzem miasta.
Tacy internauci jak: Lukch, Markpio, Motyl, Maddox, Józek z Koziej Wólki, Sklave, Piotr, Arti, Tartu powinni otrzymać mandaty radnych rady miejskiej i wspomagać ścisłe kierownictwo w decyzjach zgodnie z ustawą o samorządzie lokalnym. Nie potrzeba do rządzenia 80-tysięcznym miastem 23 radnych jak teraz. Nowy Jork ma... kilku radnych, chyba sześciu.
Myślę, że po pierwszej 4-letniej kadencji Piotrków by się zaczął zmieniać wyraźnie na lepsze.
Gdyby ta cała ekipa w kształcie mniej więcej przeze mnie wymienionym zyskała zaufanie społeczne i aprobatę mieszkańców i by objęła władzę na drugą 4-letnią kadencję, kontynuując rozpoczęty proces przywracania miastu normalności, to za 8 lat Piotrków Trybunalski mógłby być zupełnie innym miastem, lepszym.
Zapyta ktoś, dobrze a ten 97-300? Narobił się tyle. Tak, narobił, ale nie zarobił. Lecz posadę odźwiernego na czas próby mógłby ewentualnie objąć.

A ja się nawet na sprzątaczkę nie nadaję? Co jest?

00

agaa ~agaa (Gość)01.03.2011 22:06

Do KLETA
W przeciwieństwie do Ciebie jestem wolną kobitą i nie muszę się uzależniać od, w Twoim mniemaniu, jakiegoś góru. Masz niepokój wewnętrrzny i to Ci nie pozwala normalnie funkcjonować. chyba potrzebna Ci jest terapia - psycho-logos.

00

Nadia ~Nadia (Gość)02.03.2011 00:30

Delbana, ciebie nie ma w ekipie, bo w roztargnieniu zapomniałaś o sobie albo udajesz - podpuszczasz publikę;)
Co też zaproponują ludziska? Już ten pomysł podobny gdzieś się pojawiał, przeróbki uczyniono. Ale z ciebie kokietka! I wierzyć tu kobiecie. Kobiecie? Lubisz zielony kolor i czarny? Ubierasz się w te kolory? Może w czarno-zielone paski? To raczej takie męskie...

00

klet ~klet (Gość)02.03.2011 08:02

"agaa" napisał(a):
W przeciwieństwie do Ciebie jestem wolną kobitą i nie muszę się uzależniać od, w Twoim mniemaniu, jakiegoś góru. Masz niepokój wewnętrrzny i to Ci nie pozwala normalnie funkcjonować. chyba potrzebna Ci jest terapia - psycho-logos.

Funkcjonuję poprawnie nic mnie nie dolega. Natomiast, jeśli powiedziałaś A to dokończ i powiedz B, C .... Z.
Nie też dlaczego kolejna osoba wysyła mnie na badania ?
Jeżeli macie problem ze zdrowiem to chyba Wy musicie się udać na badanie głowy.
Przeważnie w 99,99% przypadków osób, które należą do jakiejkolwiek sekty ich umysły mają konsystencję kisielu, toteż nie należy tego lekceważyć i wnet pobiec do lekarza.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga02.03.2011 09:41

"Nadia" napisał(a):
Lubisz zielony kolor i czarny? Ubierasz się w te kolory? Może w czarno-zielone paski? To raczej takie męskie...

A może to górniczka z KWB "Bełchatów"? ;)

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)02.03.2011 11:28

"Nadia" napisał(a):
Kobiecie? Lubisz zielony kolor i czarny? Ubierasz się w te kolory? Może w czarno-zielone paski? To raczej takie męskie...

Kobiety to tylko o kolorach na okrągło!
Zapytasz kobietę jakie najbardziej lubi samochody to odpowie -czerwone!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)02.03.2011 12:11

Kiedy się skończy miesiąc miodowy Pana Prezydenta z Panią asystent?
Ano wtedy, kiedy Pan Prezydent przestanie pomagać rządzić Pani Asystent i zacznie robić to sam!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat