Jak uslyszalem ze tam ma smietnik powstac nie bylem zadowolony ale na zebraniu wspolnoty pan zapewnial mnie ze bedzie on bardzo ladny zamykany na klucz i obsadzony wokol krzewami i drzewami ;-) i oczywiscie nie powstanie i bardzo dobrze niech kombinuja inne miejsce ale na dzialkowej gdzie obecnie stoi jest zawsze balagan i smrod z tych smietnikow chca przesunac pod siadke do dzialek ale to nie nalezy do gminy tylko do dzialkowcow tak jak cala ulica dzialkowa (ktos mogby sie zainteresowac tym jak mozna jezdzic po drodze nie nalezocej do gminy) nic tylko wielki burdel w tym TBS i zlodzieje
To.co zauwazyła p.Elzbieta Sapinska jest kłamstwem i z tego powodu powinna przestac zajmowac stanowisko prezesa TBS.Jednak jak i "ojcowie "naszego miasta dmie w ta sama trabke.Osoby te maja sobie za nic glosy i podpisy mieszkanców oraz rady osiedla Wyzwolenie przeciwko budowie wspomnianego smietnika.To jest straszne.A lokalizacja tej budowli okazuje czysta głupote,-stawiac smietnik na pieknym placu w sercu osiedla-dramat,dramat,dramat.Wydają mi sie w tych okolicznosciach prorocze słowa mojej babci-świat sie kończy ! (ale i zbliza sie ku koncowi takze kadencja wladzy jaka dalismy niestety tym osobom-musza sie wiec spieszyc bo ponowna okazja sie juz pewnie nie trafi )życzac im juz tylko zdrowia podsune pomysl wybudowania osiedlowej oczyszczalni scieków-zostalo jeszcze kawalek placu zabaw obok smietnika
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!