Żal mi tych wszystkich którzy zadaja pytania typu:"gdzie sie bawili''? "czy cpali?" to chyba nie jest w tej chwili wazne...szkoda chlopaka i tyle...a co jesli to czytaja bliscy Roberta?nie dosc ze stracili bliska osobe to jeszcze musza czytac te wasze bzdurne i nic nie znaczace komentarze...uszanujcie go i zapamietajcie takim jakim byl....!!!chyba to jest teraz najwazniejsze:(opanujcie sie!!!
Ludzie w Piotrkowie oczywiście z największej tragedii zrobią sensację,"a czy to prawda,że..","a podobno..",ludzka ciekawość jest żenująca,jeden coś odejmie,drugi doda,trzeci poda dalej i tworzy się milion wersji,ale taka jest mentalność niektórych lub jak widać wielu ludzi w tym mieście,bo juz nie raz ktoś odeszedł i historia się powtarza-ploty,boje,domysły,chore scenariusze.Ludzie nie potrafią uszanować bólu jego rodziny i osób dla których był bliski.Na portalach świeczki i komentarze pt.kto zmarł?"nie wierze","co sie stało"-żałosne. "bedziesz w naszej pamięci"- a potem ci sami ludzie sieją historie.ciekawscy niestety anonimowi bohaterzy andersenowie.
przestańcie nie zauważyliśmy ze zle jest napisane nikt nie chciał źle przepraszamy za błąd.
Proponuję zatuszować sprawę i ukręcić jej łeb. Oczyścić gości jadących samochodem, że niby to jechali na mecz reprezentować swoją miejscowość. Byli wypoczęci, świeży z ochotą do walki na boisku. A winę ponoszą drogowcy, którzy nie posypali lodu lub śniegu na drodze bądź z niej nie uprzątnęli piachu. Wtedy nikt nie będzie podejrzewał nawet, że po naszych drogach jakaś młoda osoba może jechać pod wpływem alkoholu lub prochów. Kierowcy spokojnie będą mogli odejść od zasady ograniczonego zaufania. Nawet o 5 rano w niedzielę. I tak będziemy robić z każdą kolejną sprawą tego typu. Po co ludzie mają się bać, że coś może im się stać na ulicy.
A skad pewnosc ze oni cpali?tzn Robert?to sa tylko przypuszczenia!!ja nie wierze ze wsiadl by za kolko pod wplywem alkoholu lub narkotykow...!!
W imieniu rodziny mam taki mały apel. Siedzę tu i czytam co piszecie, i aż mi serce pęka na myśl jakimi byliście kolegami dla naszego Roberta! Czy teraz was interesuje to czy on cpał, czy pil, czy znaleziono na miejscu narkotyki !!!?? Czy wasze pytania przywrocą mu życie?? Nie! a nam tylko cięzko to czytac i sluchac. To był syn, syn matki która teraz bedzie musiała stanąc nad trumna i pozegnać sie ze swoim synem, symen którego juz nie zobaczy! wiecie jaki to jest bol!! Więc dajcie mu wszystki spokoj!
Proponuję temat usunąć.Faktycznie powoduje tylko niepotrzebne emocje.Rodzina ma prawo w tak ciężkim dla niej okresie do odrobiny spokoju.
Jedno jest pewne cała czwórka była pijana, a czy naćpana to już nie ma znaczenia. Widać też, że panowie dość szybko jechali autem.
Temat powinien zostać zamknięty bo dalsze komentarze i tak już nie mają sensu.
Off
Pogrzeb jest najprawdopodobniej w czwartek ale jeszcze nie wiadomo na 100%.
[*]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!