kierowcy pizzeri piotrkowskich jak dagrasso, riposta czy jedynka robia sobie wyscigi rajdowe po ulichach... nikt ich za to nie lapie bo daja znizki dla mundurowych i kolo sie zamyka...
Jeżeli okolicznosci nie sa znane tzn...widzac na którym pasie znajduje sie seincento mozna sadzic ze skrecało w lewo...tym samym czekało na zmiane na swiatło zielone... gdy w tym czasie auta z przciwnego pasa jada na zielonym....chyba ze panowie policjanci chcieli przejechac na żółtym....wtedy pan z pizzeri ,a im sie zawsze spieszy ruszył dosc szybko na zielonym...i bummmm.....mógł tez byc juz w pędzie i zapaliło sie zielone i gaz....i bummmm:)wiec winnego nie ma:)
Blokowanie ruchu przez około pół godziny po kolizji w której nie ma ofiar, daje bardzo złe świadectwo policjantom uczestniczącym w takim zdarzeniu.
no no, kolega z sieci pizzerii doigral sie wreszcie, nigdy nie jedzil wolno i zawsze stwarzal niebezpieczenstwo na ulicach piotkrkowa!
Ciekawe czy to ten sam kierowca pizzerii ktory mi droge zajechal, W szoku bylem jak slalomem wyprzedzal samochody swego czasu , pedzac chyba z 90 /h
Oj naiwny...
Znając życie może i zapłaci mandat. Ale samochód firmowy-więc koszty naprawy i ubezpieczenia to już ból firmy-właściciela...
W większości przypadków tak właśnie jeżdżą panowie w autkach firmowych - na złamanie karku.
Powinno ich jednak trochę zaboleć finansowo w przypadku takiego dzwonu. Bo jak nie boli - to gaz dodechy!
Wrednym nie chcę być, ale myślę, że będzie miał nauczkę. Kierowcy z da grasso są okropnie beznadziejni, zagrażający innym użytkownikom pojazdów na terenie miasta. Piraci !
No nie wiem. Mi kiedyś pracodawca ściągnął z pensji 1200 zł za naprawę służbowego samochodu.
A dlaczego jak to nie wina białego auta ???
Tylko osądzać potraficie !
Jak to ??? Przecież nie raz pisałeś jaki Ty idealny kierowca??? Nie raz tu krytykowałeś ludzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!