Widze ze duzo tu jest ludzi nie znajacych zycia i oceniajacych innych nie znajac ich. Uwiezcie ze nie zycze nikomu zeby spotkala Go taka tragedja jaka spotkala mnie On powinien zyc i byc ze mna i dzieckiem...
7 miesięcy do wyjścia, a koleś się wiesza ? no nie wiem czy chodzi tu o "honor"
Panie sprawiedliwy, o honorze to się pan nie wypowiadaj, bo o takowym nie masz pojęcia. Przykro mi to napisać ale nie masz waść serca, skąd wiesz za co odbywał karę?? hę?
W każdej celi powinien być sznur i prosze bardzo niech się wieszają......
[cytat="Krzychu.78"]W każdej celi powinien być sznur i prosze bardzo niech się wieszają......[/cytat
Jestem ZA. Po co utrzymywać darmozjadów za nasze podatki. Jeszcze skargi piszą że cele mają za małe albo jedzenie złe. Wiem co potrafią mieć w celach i co dostają do jedzenia. Dzieciaki w przedszkolach państwowych i domach dziecka też by chciały mieć takie rzeczy u siebie i tak jeść.
O czym ty piszesz, jakie podatki, przecież ty nie pracujesz bo jesteś bezrobotny
jak niewiesz jak tam jest to siedz cicho na.... i sie nie wypowiadaj kazdemu w zyciu moze sie noga powinąc i do kogo masz pretensje ze to idzie z naszych podatków?
Krzychu jeżeli nigdy tam nie byłeś to się nie wypowiadaj !!!!!!!!!! Darmozjadzi utrzymywani z naszych podatków ???? !!!!!!!
akoholik otrzymujący rentę pijacką też ma ją z naszych podatków !!!!!
[cytat="gift"]Dzieciaki w domach dziecka też by chciały mieć takie rzeczy u siebie i tak jeść./cytat]
to ty chłopie nawet nie wiesz co te dzieci mają w domach dziecka, niejedna rodzina nie ma tego co oni. Moje dzieci nie maja plazmy na całą ściane, nie mam dla nich 500zł na miesiac na same ciuchy, a i tak bachory tego nie szanują, przecież to nie są sieroty całkowite tylko społeczne. maja rodziny!!
Madzia nie daj się walcz z systemem, trzymaj sie i badz silna
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!