Pencina nie startuje...i super...to najgorszy radny wreszcie ktoś zmądrzał i odstawił go na boczny tor
I co, ze gosc...ja tez mam login gosc, bo nie chce ujawniać swoich danych, a od urodzenia jestem Piotrkowianka wcześniejsze pokolenia mojej rodziny tez pochodzą z tej metropolii, tak źle w tym mieście nie było nigdy...Prezydent do wymiany i w Radzie Miasta tez przydałby się porządny przeciąg
Tym panom dziękujemy. Ich tylko łączy jedno, chęć powrotu do władzy. Nie mają nic do zaproponowania. Brak nowych twarzy, zwłaszcza młodych
Jeśli Chojniak wygra to oznacza tylko jedno - nasze społeczeństwo jest bardziej otępiałe niż można to sobie nawet wyobrazić
Ta druga osoba na zdjęciu to może pan słynny lekarz który gdzieś zniknął ???
Chcąc pomóc, zaproponowałbym nazwę, ale cenzor by wtedy komentarza nie przepuścił.
Nie znam się na malarstwie, ale podejrzewam, że łącząc ze sobą różne odcienie czerwonego, efekt połączenia nadal będzie odcieniem czerwieni.
Mając za przeciwników takich kandydatów, prezydent Chojniak może już otwierać szampana!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!