metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
SS ~SS (Gość)12.01.2012 17:08

przewraca się w głowach .. ;o

00

OMG ~OMG (Gość)12.01.2012 17:31

Jeśli dalsze czynności w tej sprawie poprowadzą "funkcjonariusze z Wydziału Narkotykowego piotrkowskiej komendy", która (ta sprawa) dodatkowo jeszcze "znajdzie swój finał w sądzie rodzinnym i nieletnich", to dziewczyny pozostaną 'na powietrzu' i będą cieszyć się wolnością...ponieważ nie ma w Piotrkowie Trybunalskim ani takiego wydziału, ani sądu. Jest za to Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową oraz Sąd Rejonowy, III Wydział Rodzinny i Nieletnich. Czuwaj

00

Nuś ~Nuś (Gość)12.01.2012 19:58

Nagle całe piętro zaczęło kaszleć przyszły nauczycielki i pozwalniano dzieci z młodszych klas. Kilka chyba było nawet w szpitalu. Ja miałam lekcje do końca ._.

00

Tartu Tarturanga12.01.2012 19:59

Po tyłku i będzie dobrze

00

Luca ~Luca (Gość)12.01.2012 21:39

ojtam ojtam, zaraz sąd i kurator i wydział narkotykowy, za prawdziwych przestępców się brać, a nie za dzieci!!!

00

Do Gim3 ~Do Gim3 (Gość)13.01.2012 00:13

Jeżeli uważasz że mówią że było fajnei na komendzie to chyba znasz tylko jedną z nich i to tą która zna już tamte konty bo ztego co mi wiadomo to nie wiedziały co robią niestety i jedna z nich jest normalna dziewczyną i wiem co mówię :)

00

kukuraki ~kukuraki (Gość)13.01.2012 08:16

kiedys była podstawówka i dzieciakom tak nie waliło na dekiel ,zdarzały się różne głupie zarty ale nie aż takie !!!
A teraz gimnazjaliści uważają się za bardzo dorosłych ....

00

Myśliciel Myślicielranga13.01.2012 10:15

"Do-Gim3-" napisał(a):
Jeżeli uważasz że mówią że było fajnei na komendzie to chyba znasz tylko jedną z nich i to tą która zna już tamte konty bo ztego co mi wiadomo to nie wiedziały co robią niestety i jedna z nich jest normalna dziewczyną i wiem co mówię :)

To interpunkcji już w szkołach nie uczą? Poza tym: "kąty" nie "konty".

00

szch ~szch (Gość)13.01.2012 17:08

"Do-Gim3-" napisał(a):

Dziecko, najpierw naucz się pisać, a potem wypowiadaj na forach.

00

H2O ~H2O (Gość)13.01.2012 17:18

"szch" napisał(a):
Dziecko, najpierw naucz się pisać, a potem wypowiadaj na forach.

Szch, ależ przecież to jeszcze nic!
Dostaję np. e-mail i ktoś mi pisze "czeba", "poczebuje", niby kurna Olek, że "trzeba" i "potrzebuje".
Albo ma na myśli opatrzność, a gryzmoli mi, ofiara losu jedna, "opaczność". I na odwrót też, czyli - na, he, he - opak.
I oczywiście - ci nędznicy, jak pijane dzieci we mgle, nie wiedzą, kiedy "dziewczyną", a kiedy - "dziewczynom".
I jeszcze oni, ci analfabeci życiowi, smarują, że "widzą jakiś piłkarzy". Zamiast - jakichś.
Nic, tylko się pochlastać. Albo przynajmniej się zdrowo ochlać.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat