???
Pytanie, które mnie nurtuje: co z tym piaskiem?
Zmagazynują na przyszłą zimę :)))
Zapewne, ale chodziło mi o zaznaczony fragment "piasek, który na ulicach". Nie chcę się wymądrzać, ale chyba miało być "piasek, który zalega na ulicach". Czy w PT nie ma już jednego porządnego dziennikarza, który umie coś sensownego sklecić?
Jak widać na załączonym obrazku, raczej nie ma:
Nawet nie potrafią jednolicie pisać nazw firm.
to nie są wiosenne porządki tylko jakieś żarty po ulicach chodzą jacyś starsi ludzie z szufeleczką na kiju i zmiotką w ręku a tak w ogóle piotrków ogarnął szał kupko mani na ulicy przy krawężnikach. Czy tą firmę sprzątającą nie stać na zamiatarkę wydaje mi się że się wracamy do epoki kamienia łupanego
Niestety jest to gorzka prawda :((( Wstyd!
jestem ciekaw kiedy się przeleje ta czara i ktoś z tym zrobi porządek gdzie są ci urzędnicy odpowiedzialni za porządek w mieście PIOTRKOWIE ludzie obudzcie się zima się skończyła
Niestety trzeba czekać do wyborów samorządowych :(((
Nie ma szans :(((
Niestety, nie masz racji. Tak wyglądają Al. Kopernika po przejeździe zamiatarki:
Ile Ty masz lat, że nie możesz zrozumieć, że zamiatarka nie zbierze mokrego piachu?
---a ja mam pytanie dlaczego wszystkie firmy zajmujace sie wywozem smieci maja te same ceny!!!!!zadnej konkurencj czyzby zmowa cenowa!!!dlaczego wlodarze miasta nie reaguja----podobno od lipca bedziemy placic miastu za wywoz smieci a miasto firmom-firmie?---ciekawe czy oglosza przetarg i wygra najtansza oferta--czy juz podzielili miasto miedzy firmy bez przetargu a te beda DYKTOWAC CENY--za co my zaplacimy--CIEKAWE!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!