Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca.
Jak zrobią to się okaże ile zapłacimy.
No to jak piotrkowskie firmy wezmą się za robotę to ino patrzeć jak za rok po oddaniu zaczną się remonty:)
W tym roku remont Łódzkiej, a w następnym roku gdy przystąpią do remontu S8 nie zniszczą tej wyremontowanej Łódzkiej? Przecież jakieś objazdy trzeba będzie wyznaczyć. Czas pokarze jak będą wyglądać prawdziwe koszta.
Może za zaoszczędzone pieniądze w końcu miasto zbuduje jezdnię i chodniki na ulicy POLNEJ od Kostromskiej do Źródlanej
Tylko nikt nie wie o tym że wpłynął protest bo w ofercie Peuku były błędy na podstawie których firma ta powinna być wykluczona z postępowania
co do chodników i ścieżek rowerowych w okolicach Kostromskiej: baaaardzo mi się podobał ten pomysł żeby zrobić ścieżkę rowerową i chodnik wyłączając wjazdy do tamtejszych posesji. Toż to rewelacja, powinien jeszcze w poprzek być jakiś wysoki krawężnik, taka kropka na i. Co za p.... zlecił takie wykonanie chodnika. Jak to wygląda?? Jadąc rowerem zęby można stracić.W innych miejscach, poza centrum widziałem podczas wykonywania ścieżki rowerowej robili wjazdy w pola, jakieś nieużytki a tu w centrum miasta taki babol??
Najmądrzejszych ludzi spotkałem na tym forum. Brawo!!! Gdyby tylko jeszcze ktoś wziął pod uwagę wasze opinie... zobaczcie inne komentarze, a szczególnie te dot. PRL, cieszę sie, że są w tym kraju ludzie zainteresowani własnym otoczeniem.
Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!