jak patrze na macierewicza to mi przypomina z wygladu takiego chlopka 14wiecznego tylko cep mu do reki dac a pis mi przypomina taka cholote co to nic nigdy nie widzieli i nie mieli a panow z siebie strugaja, a nawet dobrze sie wyslowic nie umieja populisty jedne:)
Najwyższy czas żeby skończyć już z tymi obchodami.Mam płonną nadzieje,że to już ostatni raz/wszak żałoba trwa rok/.Dzielenie społeczeństwa to tylko wybiegi polityków.Chyba większość ma już tego dosyć.Wizyty ludzi typu Macierewicz/wstyd mi,że jest posłem wybranym u nas/niczemu dobremu nie służą.
Jarek i Tadek zrobili pranie mózgu i tak już jest. Mamcia obejrzy sobie Może Ci sie mamciu humor poprawi jak zobaczysz swojego boga
he he he jak dobry żart to potraktujmy.
A co dziwne pewnikiem plackiem cały dzień w kościele leży lub Ojca Toruńskiego słucha.
Panie Boże chroń dzieci przed takimi matkami!
Mama weź się za opiekę nad dziećmi a nie tu obrażasz ludzi.
a ja na to jak nalato, po co z wypadku lotniczebo robic jakies pochody , a w rocznice katastrofy kasy tez beda jakies obchody upamietniajace smierc kwiatu polskiego lotnictwa czy nic?
Ależ mamuśka cóż to za niewybaczalne przeoczenie.
No, no gdzie: Spieprzaj dziadu! Czy aby tylko wodzu ci to wybaczy?
Tak nie wiele brakowało i byłbym w pełni kontent a tak to pozostał niedosyt.
Powiem tak zrobią z rocznicy spektakl polityczny, rozpocznie się a właściwie trwa cały czas kampania wyborcza.
Nie jestem zadowolony wręcz zbulwersowany sytuacją w kraju.
Mam dość tej niekompetencji, braku odpowiedzialność, bezradności, bezkarności etc etc we władzach na każdym szczeblu.
Winni temu są ci wszyscy co wspólnie od kilkunastu lat rządzą PO=PiS=PSL=SLD. Dlatego pozostanę w domu. Niech sobie sami świętują.Przecież to była jedna wielka rodzina a rodzina winna czcić pamięć zmarłych.
No chyba żeby była organizowania jakaś anty....
Te uroczystości powinni organizować członkowie PiS a nie populiści którzy udają świętoszkom,a jest im to potrzebne do własnych celów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!