metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
nepotyzm ~nepotyzm (Gość)15.01.2013 16:15

Z tę szkołę też należało by się wziąć. Tam dopiero jest nepotyzm. A ile jest niepotrzebnych etatów.

00

CockS CockSranga15.01.2013 16:34

Co za farsa, próba ingerencji w takie spotkanie poprzez cofniecie zgody na udostępnienie auli jest ruchem bardzo nisko lotnym, razem ze wciskaniem kitu o apolitycznym stosunku do świata... Nie wnikam kto za tym stoi i mam to gdzieś, ale i tak nasz szanowny prezydent już długo miejsca nie zagrzeje, nawet gdyby takowe spotkanie nie doszło do skutku...

00

ratio ~ratio (Gość)15.01.2013 16:49

Pragnę usunięcia prezydenta Chojniaka, ale tylko dotąd mi po drodze z p.Pampuchem. Za dobrze pamiętam go z czasów Matusewicza. Wydrukowany biuletyn jest żałośnie populistyczny, bo miesza prawdę z półprawdą i kłamstwem. Manipuluje ze szkodą dla celu głównego - detronizacji. Jak słoma wyłazi źródło finansowania. Wszystkiego najlepszego, ale niech pan P. się trzyma daleko ze swoimi aspiracjami od UM.

00

guść ~guść (Gość)15.01.2013 17:09

http://www.stopstraz.pl/homepage

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)15.01.2013 17:45

Rektor przegiął, ale i nieświadomie przysporzył PIO nowych kibiców.
Ja sam też przyjdę.

00

EPI ~EPI (Gość)15.01.2013 17:54

"Marek-Marecki-Polska" napisał(a):
WSTYD mi że MIeskzam w Piotrkowie.
PIOTRKÓW = UKRAINA ?
Tymoszenko.....
Parking też jest duży.

No to na wieś,hodować buraki

00

mam ~mam (Gość)15.01.2013 17:56

"sklave" napisał(a):
Że wyjdziemy na ulice to tylko kwestia czasu i to nie tak odległego

To wyjdż,akurat trzeba śnieg odwalić,będzie lepiej maszerować

00

spostrzegawczy ~spostrzegawczy (Gość)15.01.2013 18:04

"Asia2" napisał(a):
~Asia2 (Gość)
6 godzin temu, 12:05
Jeden telefon od Chojniaka i rektorowi szybko rura zmiękła. A po co mu wróg w Piotrkowie, kiedy uczelenka stopniała o połowę? Jakie to żałosne i mściwe w tym magistracie siedzi. A jakie tchórzliwe! I jak się boi gniewu wyborców.
Gdyby ten oszust radny hali balonowej w zamian za synekurę nie opchnął miastu, to Pampuch mógłby balon na spotkanie wynająć, duży i ogrzewany przecież.

Asia co Ty godosz ?

00

Americano in Pików ~Americano in Pików (Gość)15.01.2013 18:44

KTOŚ SIĘ BOI PIO :))
Rektorowi zapamiętamy ten Ruch :)

00

nika ~nika (Gość)15.01.2013 18:55

Czytając tą niezbyt inteligentną dyskusję nie mogę przejść koło niej obojętnie tak więc... Autorze artykułu!!! Rektor UJK to Zygmunt a nie Zbigniew. Jeśli tak samo adresujesz pisma to nic dziwnego, że nie ma pozytywnego zakończenia. Po drugie padły tu pytania po co nam taka uczelnia? Może po to, że jest jedyną możliwością ściągnięcia do tego miasta młodych ludzi na dłużej niż jeden seans w kinie! Po trzecie nie jest to fabryka bezrobotnych...proszę prześledzić strukturę pracowników w każdej instytucji PT. Wyniki będą proste Ci, którzy posiadają wykształcenie wyższe w większości są absolwentami UJK, nie mówiąc już o tych, którzy z sukcesem realizują się poza miastem. Z wyrazami szacunku STUDENTKA

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat