a mnie sie wydaje ze chodzi o luki prawne zeby nie placic dodatkowych oplat, to sie zmienia niby sklep/nazwe i od nowa mozna ciagnac...
Tu chodzi tylko o to by nie płacic podatków w Polsce. Takich mamy polityków,prawników przy podpisywaniu umów.
A czy ktoś wie kiedy planowane jest otwarcie OBI na Sulejowskiej? Bo budują juz od tamtego roku,a żadnych nowinek nie można się doczytać.
REAL to najdroższy hipermarket, pracuję w firmie która współpracuje z REALem.
hipermarkety Real sa zdecydowanie lepsze od Carrefoura, prawdziwe promocje, program lojalnościowy, i zdecydowanie niższe ceny.
Nie zapomnę jak ostatnio w Carrefourze była promocja ,,drugi produkt za grosz" otóż dowidziałem się od pracowników iż wiele z tych produktów nie zostały wystawione na sklep. Jaka żenada. Zwykły chwyt marketingowy!!
Natomiast przypomniała mi się sytuacja jak kupowałem telewizor w Realu,kosztował 2300 zł, a do tego otrzymałem bon na 500 zł do wykorzystania w markecie.... samo mówi za siebie
A na Onecie napisali:
[...]Metro AG w najbliższych miesiącach będzie analizować przyszłość sieci Real - powiedzieli podczas wtorkowej konferencji przedstawiciele spółki.
"Nie osiągnęliśmy zakładanego wzrostu sprzedaży w Realu o 2-3 proc. i jeśli nie osiągniemy 2-3 proc. w tym roku, to wtedy będziemy myśleć, co dalej" - powiedział Olaf Koch, prezes Metro AG.
"W najbliższych miesiącach będziemy analizować co dalej z siecią Real" - dodał.[...]
Linka: http://biznes.onet.pl/metro-ag-w-najblizszych-miesiacach-bedzie-analizow,18572,5064185,1,news-detal
Pieczywo z reala nie nadaje się do posmarowania masłem a co dopiero do zjedzenia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!