Pani Nataszo, nie wygra pani z nimi. Oni działają i są zorganizowani na wzór sekty.
Lola! Przestań. Szalejesz dalej jak widzę. A na MojeMiastoPiotrkow to przechodzisz samą siebie.
Elita- dobre, "Natascha-von-HammerschmidtHumme- swój ukryty świat i swoje zabawki, bywa... :)
Elite piotrkowska mamy w mieście, tylko szkoda, że mało wrażliwą, tak już wychowane jest to społeczeństwo, a czy inteligente, to już stoi pod wielkim znakiem zapytania. Na pewno brak czułości owej kobiecie. "Dobrze " będzie miał facet u boku pani Hummel :)))
Się powtórzę dla jasności :D
Pusia rulez!!
I zalecam wszystkim miłośnikom zwierząt wstrzemięźliwość w krytykowaniu kogokolwiek, bo baran, to też zwierzę ;D
Pani Nataszo jak rozumie Pani słowo elita? Braki wykształcenia są niestety widoczne. Lewactwo - z tym pojęciem też ma Pani problem. Przykre, ale prawdziwe. Ten kraj nie należy do Pani ( znów jakaś megalomania, skądś to znam ). O jaki proces przemian Pani chodzi, chyba jedynie o takowy, który dotyczy ubolewań na temat wyimaginowanego poczucia misji naprawy świata. Proponuję rozpocząć od działalności charytatywnej. Trochę założeń franciszkańskiej pokory również nie zaszkodzi.P.S. Zalecam trochę dystansu do tego, w co wierzą inni, jakie wartości wyznają, co akceptują, a co negują. Take care.
pani Natascha ma też problem z tożsamością płciową
dobre komentarze, pani Natascha von Hammerschmidt-Hummel ma delikatny problem ze sobą, przeszkadza Pani Pusia to po prostu nie wypowiada się Pani na ten temat, po co się nie potrzebnie denerwować. Nie lubi Pani zwierząt i tyle
to ja "dziękuję" za taką elitę!
Czy mam poglądy lewicowe(?) - chyba raczej nie.
Mam natomiast jakiś poziom wrażliwości, czego Pani "inteligentce" chyba brakuje.
W ogóle to ten tekst był niezły ... "(...) my, elita(...)" Co tu można dodać... "my, elyta..."! "ja, elyta..."...
mocno wątpię...
Pusia rulez!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!