metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kibic ~Kibic (Gość)12.07.2012 09:36

"migot" napisał(a):
~migot (Gość)
21 godzin temu, 12:16
"tańczyc" pewnie w sensie imprezowac...

Dokładnie, o to chodzi.
Pz dla kumatych!

00

Fan ~Fan (Gość)12.07.2012 09:49

Nie umniejszam nic zawodniczka i klubowi, ale autor się myli. Klub był na 8 miejscu w II lidze , a było to miejsce w strefie spadkowej. Może by dalej grali w II lidze , lub spadli do III , to już kwestia PZPN. Szkoda klubu

00

... ~... (Gość)12.07.2012 12:59

"iro" napisał(a):
A ile kosztuje utrzymanie gromady dziewczat na poziomie II ligi w piłce kopanej?

Nie wiem, ale polecam lekturę artykułu o kobiecej reprezentacji Polski http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,80530,11883753,Kobiece_Euro_za_rok__Ile_osob_o_tym_wie_.html
A wiecie czemu kobiety nie wymieniają się koszulkami po meczu?

Cytuję:
To nie kwestia wstydu, pod spodem mają przecież sportowe topy. Za każdą oddaną koszulkę byłyby obciążone sumą 300 zł wg ceny katalogowej.

00

ktos ~ktos (Gość)12.07.2012 15:00

Edyta Wypijewska-brak kasy
Greta Guseva-odbijalo jej
Anna Zegan-brak kasy
Suzana Rybalko-odwałała
Patrycja Zawadzka-odwalała
Klaudia Pielużek-sama odeszła
Eliza Dziubczyńska-brak kasy
Ludzie jak nie wiedziecie jak było na prawde to sie nie udzielac..

00

Kurak ~Kurak (Gość)12.07.2012 16:23

Odwalałam ;D ?? A to ci nowina. ;D

00

Kurak ~Kurak (Gość)12.07.2012 16:29

Odwałam :D
No to niech moja koleżanka z drużyny się podpisze skoro
tak odważnie można pisać ;)
Możemy zrobić forum Szczerość w UKS ;)
Pozdrawiam Ciepło :*

00

ktos ~ktos (Gość)12.07.2012 18:16

Klub byl na 8 miejscu spadala jedna druzyna ,"Przyjazn" utrzymala sie w II Lidze...

00

Wsparcie ~Wsparcie (Gość)12.07.2012 22:59

Ha.
Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć na temat dziewczyn i ich postępowania.
O LUKS jest zawsze głośno. Ale rzeczy mniej pozytywnych,

00

zawodniczka..w sumie to juz byla:) ~zawodniczka..w sumie to juz byla:) (Gość)12.07.2012 23:30

Szkoda czytac tego co sie tu wypisuje,troche przykro bo zawsze jest wygarniane to co zle.Zapewne wiele powie ze nie mozna powiedziec nic dobrego o tej druzynie ale garstka ludzi chciała cos w tym klubie osiagnac...chociaż mozna sie bylo oderwac od zycia codziennego i problemów i isc pograc w pilke.Niestety wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj nie zna całej prawdy o tym klubie o gorszych i lepszych rzeczach ale nie bede tutaj nikomu nic wytykac,nie o to chodzi...ja chciałam tylko robic to co bardzo kochałam.Dziekuje.I wytykajcie nikomu błedów i innych rzeczy na forum bo tak robia tylko tchórze a ocenianie zacznijcie od siebie:)

00

Pucharek ~Pucharek (Gość)13.07.2012 11:32

To jest interesującę widząć komentarze zawodniczek która siebie bluzgają. Wcześniej tego nie było. Pamiętam jak za parę dawnych czasów,ta drużyna była jednością. Byłem dumny gdy taka o to drużyna reprezentowała Piotrków Trybunalski.
Cięzkie treningi,duża obeność dziewczyn wielkie zaangażowanie w każdy weekendowe spotkanie.
Nie dziwie się że to wszystko sie zmieniło.Wszystkie te kłótnie z Prezydentem źle wpływały na drużyne.Tak jak i kłótnie były po za drużyną tak jak i teraz zaczeły być w klubie. Odszedł Sz.P Tadeusz Janusz. został teraz prezesem Jacek Kościański. Trenerem był:
Tomasz Wychowałek,Mateusz Pałubski,Janusz Puchalski i wiele innych krótko terminowych trenerów.
Co do zawodniczek sam dokładnie niewiem co się stało ze zmianami Kadrowymi.
LUKS szukał wzmocnień na siłe,i tak o to z braku funduszy tracił już nawet podstawowe zawodniczki pierwszego składu.
Moim zdaniem to było za dużo jak na ten klub.
Nie powiem że te dziewczyny nie dały wzmocnienia bo w jakiś sposób pomagały drużynie uzyskać pkt.
Z tygodnia na tydzień drużyna LUKS się rozpada.
To że dziewczyny imprezują dla innych to jest negatywne
bo mowią że sportowiec nie powinien,ale tak naprawde 89% sportowców od czasu do czasu pozwala sobie na odrobine szaleństwa. Sportowiec to też człowiek.
A i kilka słów do "Kuraka"
Sądzisz że któraś z Klubu dziewczyna podpisze się swoim imieniem.?
Ja Jako znajomy Anny.O z LUKS Przyjaźń wiem że każda z nich potrafi tu napisać komentarz ale żadna z nich nie potrafi się podpisać. I znając je po przeczytaniu mojego komentarza będą pisały komnetarze "pozytywne" bo tylko wtedy będą mogły się podpisać. Pozdrawiam
Dla Kibiców.
LUKS zostaje w II lidzę . Moim zdaniem nie zasłużenie.
W góre wiara niech Piotrkowianki dobrze reprezentują nasze miasto.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat