metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)24.12.2010 00:05

A już od 7 stycznia 2011 roku aż do kolejnej Wigilii piotrkowianie dalej będą mogli SZOPKĘ oglądać. A nawet - będą musieli! Choć, niekoniecznie wszyscy chcą. I również - ŻYWĄ!
To już tradycja - każdego roku piotrkowianie oglądają dwie szopki. Szkoda, że tę drugą muszą rok w rok "podziwiać", a przy tym tak niemiłosiernie długo! Ta najbliższa to nawet całe cztery lata absorbować będzie uwagę piotrkowian!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)24.12.2010 11:38

WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!!!!

00

Tradycyjna choinka ~Tradycyjna choinka (Gość)24.12.2010 13:18

ja tam hołduje komunistycznej tradycji
i na choince umieszczam zdjęcia
naszych ukochanych, uwielbianych
przez naród przywódców
za gwiazdę na samym czubku
umieszczam uroczego Donalda
niżej po prawej stronie sympatycznego Bronka
a po lewej stronie dowcipnego Jarka
Aż miło patrzeć i marzyć............
no i dzieciaki nie zrywają cukierków
a zwierzaki nie bawią się ozdobami.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)24.12.2010 14:35

"Tradycyjna-choinka" napisał(a):
ja tam hołduje komunistycznej tradycji
i na choince umieszczam zdjęcia
naszych ukochanych, uwielbiany

A ja? Dzisiaj bez wyjątku życzę wszystkim zdrowych,pogodnych,w rodzinno-przyjacielskim gronie wesołych ,miłych Świąt Bożego Narodzenia.Pozdrawiam.

00

Kaczor Donald (ale nie T.) ~Kaczor Donald (ale nie T.) (Gość)24.12.2010 15:16

Cytuję:
Osła, kozy, owce, bażanty, króliki, kury ozdobne, nietypowe kaczki, gęsi, a także kucyka, a może nawet sowę, lamę czy pawia będzie można odwiedzać od Wigilii do 6 stycznia.

Nietypowe kaczki? Dziennikarskie? Czy szpitalne może? Kręci mnie nietypowość, ale nie chciałbym poczuć się rozczarowany... :)))

00

Muchozol ~Muchozol (Gość)24.12.2010 15:30

Mój brat przemówił ludzkim głosem:)
Pierwszy raz w życiu zaprosił mnie na alkohol.

00

Aman Amanranga25.12.2010 23:08

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
A już od 7 stycznia 2011 roku aż do kolejnej Wigilii piotrkowianie dalej będą mogli SZOPKĘ oglądać. A nawet - będą musieli! Choć, niekoniecznie wszyscy chcą. I również - ŻYWĄ!
To już tradycja - każdego roku piotrkowianie oglądają dwie szopki. Szkoda, że tę drugą muszą rok w rok "podziwiać", a przy tym tak niemiłosiernie długo! Ta najbliższa to nawet całe cztery lata absorbować będzie uwagę piotrkowian!

Panie Pawle my narzekamy bo czujemy, że nie jest najlepiej w pewnych sytuacjach a pan wydaje się narzekać z zawodowego obowiązku. A to już nie to samo zwłaszcza jak robi to pan nawet podczas Świąt. Smutne to i żałosne.

00

Aman Amanranga25.12.2010 23:42

"Aman" napisał(a):
Panie xxx my narzekamy bo czujemy, że nie jest najlepiej w pewnych sytuacjach a pan wydaje się narzekać z zawodowego obowiązku. A to już nie to samo zwłaszcza jak robi to pan nawet podczas Świąt. Smutne to i żałosne.

Nie udało się już zmoderować. A swoją drogą to czas moderacji powinien być nieograniczony. Myślę sobie też, że to pan powinien pisać artykuły a my je komentować.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)25.12.2010 23:54

"Aman" napisał(a):
Myślę sobie też, że to pan powinien pisać artykuły a my je komentować.

Dziękuję Ci bardzo, ale bez przesady. Chyba, że to miał być żart.
Ponadto, skąd nagle ten jakiś "pan"?!
Panowie to byli przed wojną i się pano(szyli).
Nie jestem dla współforowiczów żaden "pan".

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)26.12.2010 12:57

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Nie jestem dla współforowiczów żaden "pan".

A kto - towarzysz?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat