a gletkierowa co sie wp......? tak sie udziela?? a gdzie jej braciszek macius bedzie teraz cpal??
Sami ich wybraliście. Przecież jest demokracja! Najłatwiej jest narzekać. Należało wystawić swoich wartościowych kandydatów i ich poprzeć.
Dobrze, że nie warzywami. Bo w sumie to i takie realne zagrożenie istniało. Jak ja miałbym walczyć o swoje "być czy nie być" czuję, że było by mnie na to stać ;) Pozdrawiam handlarzy. Szczególnie tego sympatycznego pana z Rawy Mazowieckiej, który przyjeżdża sprzedawać jabłka.
A niech Ci ze stołków się zamienią z handlarzami to w sekundzie by się miejsce znalazło na targowisko ( wtedy by zobaczyli ile trzeba włożyć wysiłku żeby coś wyhodować, potem sprzedać). A jak mają nieroby kasę to co martwić się o innych, ważne że im nie brakuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chwała Internetowi! Zrobiłem sobie mapkę okolicy "kwadratu" i zaznaczyłem market, sklepy i sklepiki w promieniu ca 1 km. Jak sobie jeszcze przypomniałem najbliższe miejsca sprzedaży chodnikowej - to pytam
O co ten krzyk?
Mogę nie lubić władz, ale uważam, że w tym przypadku mają absolutną rację. A w tysiąc sześćset osób popierających wierzę jak w to, że świnia lata.
mógłbyś łaskawie rozwinąć tą myśl głęboka, bo nie bardzo rozumiem, czy chwalisz się umiejętnością obsługi internetu i painta czy naiwnie sądzisz, że to jakaś pogłębiona analiza, która potwierdza, że targowisko nie ma racji bytu? Może stoisz na stanowisku, że targowiska powinny być tylko tam gdzie nie ma sklepów? Może nie zauważasz, że 20 lat funkcjonowania tego miejsca jest najlepszym potwierdzeniem tego, że jest ono tam potrzebne?
Tu masz rację, w tej chili podpisów już jest ok 2 tys.
A może dając mu kapustę i marchew chcieli mu dyskretnie zasugerować, że jest głąb i impotent? ;)
Kapuśniak w niedzielę u Chojniaków na obiad, smacznego.
http://tiny.pl/hj2qc
Warzywa już na stole!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!