weźcie mnie nie rozbrajajcie. Pamiętam jak mówił że z żadnymi partiami nie będzie się wiązał a tu stal się kolega Krzysia. Az mu posadkę w szkole załatwił. A jak mu prawdę na fb napisałem to mnie zablokował.
Moim zdaniem pan Chojniak bardzo dużo zrobił dla Piotrkowa. I powinien nadal kandydować.
Jako matka 3 dzieci uważam ze obecna wladza prowadzi słabą politykę prorodzinną. Owszem miasto pięknieje ale o rodziny nikt nie dba a ciagle narzekają na niż demograficzny.
Według mnie żaden nie nadaje się do rządzenia miastem chodzi każdemu o koryto i kasę odpowiedzialności zero za błędy i nic więcej
Chyba jestem strasznie wybredny, bo na żadną z tych osób bym nie zagłosował. Naprawdę nie ma lepszych kandydatów?
Łomujborze... łomatkobosko...
malgosia pingot i bartek misiewicz to jedyni kandydaci na prezydenta piotrkowa trybunalskiego
Piotrków zasługuje na kogoś wybitnego, zasłużonego i ambitnego. Czyli kandydat może być tylko jeden - Misiewicz Bartłomiej. A 97-300 mógłby trzymać nad nim parasol w razie niepogody.
a ja wam mowię najlepszym kandydatem na prezydenta jest celebrytka malgosia pingot
Zigi to ty sie doucz reforma nie zaklada zamykanie szkół lecz ich naprawe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!